• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: Superpole
Έκπληξη με τον Laverty στην pole!
Νέα 15/09/2018 - 14:01

Ασταμάτητος ο Eugene Laverty, έκανε απόλυτο χρόνο πίστας και πήρε την πρώτη pole position της Milwaukee Aprilia στα SBK-Motul!

 

Ο Laverty ξάφνιασε τον ανταγωνισμό μ’ έναν καταπληκτικό χρόνο στο 1:40,705 και πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Rea που είχε κυριαρχήσει χτες.

 

Για τον Laverty ήταν η πρώτη του pole από το 2013 και το Γύρο στο Silverstone, ενώ ο Rea μπορεί να έμεινε 60χιλ πίσω του, αλλά έχει εντυπωσιακό ρυθμό.

 

Ο Marco Melandri, που είχε πάρει την πρώτη θέση και στις ΕΔ4, συμπληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης, μπροστά από τον Lorenzo Savadori (Aprilia).

 

Ο τελευταίος έκλεψε την παράσταση περνώντας πρώτα από την SP1 ενώ στη συνέχεια ήταν δυνατός και στο δεύτερο σκέλος για να πάρει την 4η θέση.

 

Ο Michael Van der Mark ήταν 5ος και άφησε πίσω του τον Tom Sykes, με τον Xavi Fores να είναι αυτός που ανοίγει την τρίτη σειρά με τη δορυφορική του Ducati.

 

Στο πλάι του θα πάρουν θέση πρώτα ο Loris Baz (πέρασε από την SP1), με καλή παρουσία πάνω στην BMW του και λίγο πιο πέρα ο Jordi Torres με την MV Agusta.

 

Την τέταρτη σειρά ανοίγει ο Toprak Razgatlioglu (Kawasaki) μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi της Aruba.it Ducati και τον Alex Lowes.

 

Ο τελευταίος κατρακύλησε στην 12η θέση μιας και είχε πτώση στο γύρο που είχε βάλει το ελαστικό κατατακτηρίων.

 

Για λίγο εκτός των δώδεκα καλύτερων έμεινε ο Leon Camier της Honda, χάνοντας για τρία δέκατα την ευκαιρία να περάσει από την SP1.

 

Και ο Chaz Davies δεν κατάφερε να περάσει στην SP2 και θα ξεκινήσει τον Αγώνα από την 14η θέση. Η εκκίνηση του σημερινού Αγώνα είναι στις 15:00 (ώρα Ελλάδας).

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

O Παπανικολάου στο δρόμο προς το Red Bull MotoGP Rookies Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα