• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακοίνωση της ομάδας του Fenati
Διαχωρίζει τη θέση της και ζητά συγγνώμη
Νέα 09/09/2018 - 23:29

Η ομάδα του Romano Fenati στην κατηγορία της Moto2, η Marinelli Snipers, έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με την αντιαθλητική συμπεριφορά του οδηγού της:

 

«Συμφωνούμε. Ήταν κάτι ασυγχώρητο. Μια λάθος αντίδραση που μεταδόθηκε ζωντανά παγκοσμίως».

 

«Η ομάδα διαχωρίζει τη θέση της με ό,τι έγινε σήμερα και ζητά συγγνώμη από τον αθλητικό κόσμο για το άσχημο παράδειγμα. Για την εικόνα που δείξαμε στους χορηγούς και την απογοήτευση που δώσαμε στους οπαδούς μας».

 

«Γι’ αυτούς που ρωτάνε τι θα κάνουμε, απαντάμε ότι αμέσως δεχτήκαμε την ποινή του αποκλεισμού του οδηγού μας για τους δυο επόμενους Αγώνες. Ευχαριστούμε τους Αγωνοδίκες για τον επαγγελματισμό τους. Ευχαριστούμε και την Forward Racing για τη συνεργασία της».

 

«Κατά ειρωνεία, η Forward θα είναι η νέα ομάδα του Romano και όλοι θέλουμε ν’ αφήσουμε πίσω μας αυτό το επεισόδιο. Ο οδηγός πρέπει να καταλάβει το λάθος του και να ξεκινήσει από την αρχή, να χτίσει μια νέα εικόνα και να επιστρέψει στις πίστες με αξιοπρέπεια».

 

Ο Stefano Manzi είχε ακουμπήσει και βγάλει εκτός πίστας νωρίτερα τον Fenati, ο οποίος «απάντησε» με την εγκληματική ενέργειά του ν’ αρπάξει τη μανέτα του μπροστινού φρένου του Manzi.

 

Μετά από αυτή την αδιανόητη αντίδραση του Fenati, ακούγεται ότι η θέση του στην Forward Racing για το 2019 δεν είναι σίγουρη.

Επόμενο άρθρο »

Dall’ Igna: Αποδυναμωμένοι το '19;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ίδιες συνθήκες με χτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα