• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Περίεργα πράγματα...
Κατέστρεψε ελαστικό σε 9 γύρους!
Νέα 07/09/2018 - 22:59

Ο Andrea Dovizioso πήρε την πρώτη θέση τόσο στις ΕΔ1 σήμερα το πρωί, όσο και στα δεύτερα ελεύθερα το απόγευμα.

 

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλα κύλισαν ομαλά για τον Ιταλό, σε μια δύσκολη πίστα για τον ίδιο, στην οποία όμως είχε τη δυνατότητα να κάνει δοκιμές πριν 3 εβδομάδες.

 

«Στην αρχή των ΕΔ2 βάλαμε ένα ελαστικό από το πρωί που είχε 6 γύρους πάνω του και μέσα σε 3 το είχαμε καταστρέψει!»

 

«Κανονικά αυτό δεν συμβαίνει με τα Michelin. Υπάρχει πτώση, αλλά λογική. Έτσι, πιστεύω ότι ήταν περίεργες οι συνθήκες».

 

«Και σ’ αυτές τις συνθήκες δεν είναι εύκολο να καταλάβεις και το επίπεδο του ανταγωνισμού. Τα ελαστικά ήταν περίεργα... πολύ διαφορετικά απ’ ότι στο τεστ».

 

«Σήμερα δεν είδαμε την πραγματικότητα. Εμείς επιβεβαιώσαμε την ταχύτητά μας, αλλά δεν είχα κάποιο ερωτηματικό γι’ αυτό».

 

«Όμως αυτό που έχουμε δεν είναι αρκετό, διότι θεωρώ ότι ο Marc έχει πολύ δυνατό ρυθμό, ενώ και ο Vinales ήταν πολύ δυνατός».

 

«Ίσως όχι το απόγευμα, αλλά οι συνθήκες ήταν περίεργες. Και ο Jorge ήταν πολύ γρήγορος. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο και θα δούμε τι θα γίνει».

 

Στη συνέχεια, ο Dovi εξέφρασε και τις αμφιβολίες του για το ότι η Dorna έδωσε το δικαίωμα στα εργοστάσια ν’ αποφασίσουν για το αν θα γίνει Αγώνας ή όχι την Δευτέρα.

 

«Ήταν καλό που ρωτήθηκαν και δείχνει ότι υπάρχει καλή σχέση με την Dorna, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις το κάθε εργοστάσιο κάνει ό,τι το συμφέρει».

 

«Θα μπορεί να συμφέρει κάποια ομάδα να γίνει ο Αγώνας και θα ψηφίσει ναι, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θα θέλουν και θα πουν όχι. Η απόφαση πρέπει να είναι της οργάνωσης».

 

Στο Silverstone, φαίνεται ότι η Ducati ήταν η μόνη που ήθελε να γίνει Αγώνας την Δευτέρα, ενώ τα Ιαπωνικά εργοστάσια ήταν αντίθετα σ’ αυτή την ιδέα.

 

Πάντως ο Ezpeleta έχει δηλώσει στην Ισπανική τηλεόραση (Movistar TV) ότι από εδώ και πέρα, αν δεν γίνεται να διεξαχθεί Αγώνας την Κυριακή, αυτός θα αναβάλλεται για Δευτέρα ή Τρίτη.

Επόμενο άρθρο »

Κριτική Poncharal σε Syahrin

« Προηγούμενο άρθρο

«Σούπερ άδεια» α λα F1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα