• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δύσκολη Παρασκευή
Πίεσα για να έρθει ο Folger!
Νέα 07/09/2018 - 22:27

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Valentino Rossi - μετά από μια δύσκολη Παρασκευή  σήμερα - στο άκουσμα ότι ο Folger θα είναι ο νέος δοκιμαστής της Yamaha.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση αυτή. Πίεζα προς αυτή την κατεύθυνση, διότι ο Folger είναι πολύ καλό ταλέντο. Είναι νέος και μπορεί να κάνει καλή δουλειά με τα ηλεκτρονικά».

 

Στη συνέχεια μίλησε για τη σημερινή ημέρα, που όπως γράψαμε και παραπάνω, τη χαρακτήρισε δύσκολη.

 

«Σίγουρα ήταν δύσκολη γιατί περιμέναμε να δουλέψουμε με τα πιο σκληρά ελαστικά, μιας και όταν ήρθαμε εδώ για το τεστ η πρόσφυση ήταν καλύτερη».

 

«Για κάποιον λόγο όμως, ίσως λόγω της βροχής το βράδυ, η πίστα ήταν γλιστερή κι έτσι έπρεπε να δουλέψουμε περισσότερο με το μαλακό και το μεσαίο».

 

«Πάντως υπό μια έννοια είμαι χαρούμενος γιατί νοιώθω καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα σε σχέση με το τεστ. Βελτιωθήκαμε, ειδικά στο γρήγορο κομμάτι».

 

«Όμως δυσκολεύομαι στα φρένα. Δεν μπορώ να σταματήσω εύκολα κι επίσης θέλουμε πολλή δουλειά στα ηλεκτρονικά για να βρούμε το σωστό τρόπο απόδοσης της ισχύος».

 

Μένοντας στο θέμα των ηλεκτρονικών, ο Rossi ξεκαθάρισε ότι η δουλειά του Gadda (η πρόσφατη προσθήκη στο δυναμικό της Yamaha, γκουρού των ηλεκτρονικών) είναι για το μέλλον.

 

«Λίγο-πολύ είμαστε με τα ίδια πράγματα και η δουλειά που κάνουν ο Gadda και τα παιδιά είναι για το μέλλον».

 

Αύριο περιμένουμε βροχή το πρωί στην πίστα του Misano και μιλώντας για βροχή, ρώτησαν τον Rossi για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ezpeleta.

 

Ο CEO της Dorna δήλωσε (θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο) ότι στο μέλλον, αν για οποιονδήποτε λόγω δεν μπορεί ο Αγώνας να γίνει την Κυριακή, αυτός θα διεξάγεται Δευτέρα ή και Τρίτη!

 

«Το θέμα όμως ήταν η άσφαλτος και αν είναι καλή η άσφαλτος, τότε δεν θα χρειάζεται ν’ αγωνιζόμαστε Δευτέρα ή Τρίτη».

 

«Για μένα, αυτά είναι λόγια που αποπροσανατολίζουν από το πρόβλημα και το πρόβλημα ήταν η άσφαλτος. Δεν ήταν το θέμα η Δευτέρα ή η Τρίτη».

 

«Πάντως και τη Δευτέρα να γίνει Αγώνας, δεν υπάρχει πρόβλημα         . Το θέμα είναι να έχουμε χρόνο να πάμε στον επόμενο Αγώνα. Διαφορετικά καθόμαστε και μια εβδομάδα αν θέλουν!»

Επόμενο άρθρο »

«Σούπερ άδεια» α λα F1

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Στο σωστό δρόμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα