• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EDWARDS: Έτοιμος για επίθεση στον αγώνα της Valencia.
Ο Τεξανός αφήνει πίσω του τις δυσκολίες της Sepang.
Νέα 29/10/2009 - 08:45

Ο αγώνας της Μαλαισίας αποδείχτηκε ιδιαίτερα προβληματικός για τους δύο αναβάτες της Monster Yamaha Tech 3. Οι Colin Edwards και James Toseland τερμάτισαν τελικά 13ος και 15ος.

Το δίδυμο αντιμετώπισε έντονα προβλήματα πρόσφυσης από το μπροστινό και ποτέ δεν κατόρθωσε να κινηθεί στους επιθυμητούς ρυθμούς.

 

"Το σαββατοκύριακο δεν εξελίχτηκε και πολύ καλά. Δεν μπορέσαμε να κινηθούμε γρήγορα και ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο", δήλωσε ο Edwards. "Δοκιμάσαμε κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις στο βρεγμένο οι οποίες βοήθησαν κάπως, αλλά δεν έκαναν θαύματα. Η βροχή τελικά, μπέρδεψε τα πράγματα ακόμα περισσότερο."

 

"Όταν πίστα είχε πνιγεί στο νερό ένιωσα ότι μπορά να ανεβάσω το ρυθμό μου και να πιέσω για τη 10η θέση. Δυστυχώς, τα λάστιχα είχαν χάσει την πρόσφυσή τους και γλυστρούσα συνέχεια. Στους τελευταίους γύρους έχανα πολύ χρόνο" πρόσθεσε ο Τεξανός. "Στην Valencia θα δώσω μάχη για την πέμπτη θέση. Είμαι πιο κοντά στο στόχο μου, μετά την πτώση του Dovizioso, όμως δε μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τα λάθη άλλων", ολοκλήρωσε ο Edwards.

 

Ο επικεφαλής της ομάδας, Herve Poncharal, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του." Ήταν ένα μετριότατο σαββατοκύριακο, σίγουρα το χειρότερό μας για αυτή τη σεζόν", παραδέχτηκε ο Γάλλος. "Δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα στο στεγνό, οπότε όταν είδαμε τη βροχή θεωρήσαμε ότι θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας. Δυστυχώς, στο αγώνα τα πράγματα εξελίχτηκαν ακόμα χειρότερα και σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να καταλάβουμε τί δεν πήγε καλά."

 

"Το μόνο θετικό είναι πως πηγαίνουμε στην Valencia με τον Colin να μάχεται ακόμα για την πέμπτη θέση στο Πρωτάθλημα. Αυτό δίνει κίνητρο σε όλη την ομάδα να προσπαθήσει στον τελευταίο αγώνα, ώστε να ολοκληρώσουμε θετικά τη φετινή σεζόν", ολοκλήρωσε ο Poncharal.

Επόμενο άρθρο »

FTR MOTO2: Σταθερή Πρόοδος.

« Προηγούμενο άρθρο

Ρoκάροντας με τον VALENTINO ROSSI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα