• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα για την υγεία του Rabat
Πιο ευοίωνες οι τελευταίες εκτιμήσεις
Νέα 27/08/2018 - 13:59

Ανανέωση 13:50 Μετά το χρόνο-ρεκόρ που σηκώθηκε - έστω και με βοήθεια - στα πόδια του ο Tito Rabat, αρχίζουν οι εκτιμήσεις ότι πιθανότατα να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί με το τριπλό κάταγμα στο πόδι του. Ο Ισπανός θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην πατρίδα του και μαζί με τον γνωστό Dr. Mir θα δουλέψει για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στις πίστες! Δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάποιον από τους τρεις συνεχόμενους Γύρους του Οκτωβρίου!

 

 

Ο Tito Rabat ήταν αυτός που «πλήρωσε» με το χειρότερο τρόπο τα κατασκευαστικά λάθη στην ασφαλτόστρωση της πίστας του Silverstone.

 

Ο Ισπανός έπεσε στην 7, όπως και αρκετοί άλλοι και όταν σηκωνόταν να φύγει, ήρθε με 200χλμ/ώρα η μοτοσυκλέτα του Morbidelli να τον πετάξει 15 μέτρα μακριά.

 

Το αποτέλεσμα ήταν ένας σοβαρότατος τραυματισμός στο δεξί του πόδι, με κάταγμα κνήμης, περόνης και το κυριότερο: του μηριαίου οστού.

 

Ο Tito χειρουργήθηκε στο Coventry το Σάββατο το απόγευμα και παρά την περίπλοκη επέμβαση (που ήταν άκρως επιτυχημένη) έχει σηκωθεί ήδη!

 

Φυσικά, για τον 29χρονο άσο, τώρα είναι που ξεκινούν τα δύσκολα καθώς έχει μπροστά το μια πολύ μεγάλη περίοδο αποθεραπείας.

 

Τις φωτογραφίες του Rabat τράβηξε ο ίδιος ο πατέρας του άτυχου Ισπανού αναβάτη.

Επόμενο άρθρο »

Ποιοί ήθελαν να γίνει ο Αγώνας;

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: «Έκλεψαν» στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα