• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Εμπιστεύομαι τους άλλους
Η κατάσταση είναι κρίσιμη στη δυνατή βροχή
Νέα 26/08/2018 - 00:38

Ο Vale δεν ήταν στην πίστα στις ΕΔ4, όταν άρχισε να βρέχει και τα νερά στην 7 οδήγησαν σε πτώση αρκετούς, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του Rabat.

 

Ωστόσο η γνώμη του είναι ακριβώς η ίδια με των υπολοίπων:

 

«Εμπιστεύομαι τη γνώμη των άλλων. Τους άκουσα που παραπονέθηκαν έντονα για την κατάσταση της πίστας εκεί. Είχε πολύ νερό».

 

Και αν τελικά οι προβλέψεις για δυνατή βροχή πέσουν μέσα, τότε «...δεν βλέπω τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση», λέει ο Rossi.

 

«Στο στεγνό έχουμε πολλά σαμαράκια, αλλά μπορείς ν’ αγωνιστείς. Στο βρεγμένο όμως αλλάζουν τα πράγματα».

 

Το τελευταίο διάστημα, καθώς όλο και πιο πολλές πίστες αποκτούν νέα άσφαλτο, έχουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο (Sepang, Termas de Rio Hondo).

 

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά. Δυστυχώς αύριο περιμένουμε βροχή... θα δούμε τι θα γίνει».

 

Στα των κατατακτηρίων σήμερα, ένα λάθος στρατηγικής, ένας λάθος υπολογισμός και ο Valentino - αν γίνει Αγώνας - θα πρέπει να ξεκινήσει από την 4η σειρά.

 

«Πολύ κρίμα... χάσαμε πολύ χρόνο στην αλλαγή των νέων ελαστικών και για ένα δευτερόλεπτο δεν κατάφερα να περάσω τη γραμμή για να έχω έναν τελευταίο γύρο».

 

«Για την ακρίβεια η σημαία δεν κυμάτιζε ακόμα, όμως το transponder ήταν ακριβές».

 

«Πίστευα ότι είχα μια τελευταία απόπειρα και έκανα τον 5ο χρόνο, αλλά δυστυχώς ήταν άκυρος. Η δεύτερη σειρά θα ήταν τέλεια».

 

«Δεν πειράζει... όπως και να ‘χει πιστεύω ότι θα κάνω καλό Αγώνα ακόμα και στο βρεγμένο αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Rabat: Χειρουργήθηκε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα