• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμφωνεί και ο Lorenzo
Με τόσο νερό, Αγώνας δεν γίνεται!
Νέα 25/08/2018 - 22:50

Οι σημερινές ΕΔ4 έδειξαν ότι η νέα άσφαλτος του Silverstone κρατά νερό σε μερικά σημεία της, κάτι που κάνει αδύνατον τη διεξαγωγή Αγώνα.

 

Οι Αγωνοδίκες αποφάσισαν την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του Αγώνα αύριο, ωστόσο και πάλι είναι αρκετά πιθανό και πάλι να βρέχει.

 

Ο Lorenzo, που πήρε μια τρομερή pole position πριν μερικές ώρες, συμφωνεί με τους συναθλητές του ότι Αγώνας με πολλή βροχή δεν μπορεί να γίνει στο Silverstone.

 

«Αν ρίξει τόση βροχή, τότε ναι, συμφωνώ ότι δεν γίνεται Αγώνας».

 

Ο Jorge ήταν και αυτός παραλίγο ένα θύμα της 7ης στροφής, στις ΕΔ4, αλλά στάθηκε περισσότερο τυχερός.

 

«Κατάλαβα ότι είχε αρκετό νερό εκεί στα φρένα, αλλά νόμιζα ότι η πρόσφυση θα ήταν καλή. Όταν όμως πήγα να σταματήσω, άνοιξε η γραμμή μου».

 

«Προσπάθησα να πάρω τη στροφή αλλά δεν ήταν δυνατόν. Ευτυχώς δεν χτύπησα, αλλά δεν ήταν όλοι το ίδιο τυχεροί. Φυσικά αναφέρομαι στον Tito που του εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

 

Και επαναλαμβάνει:

 

«Με τόσο νερό δεν γίνεται Αγώνας! Δεν υπάρχει μόνο ο φόβος να πέσεις εσύ, αλλά και να σε χτυπήσει κάποιος άλλος στη στροφή, όπως έγινε με τον Tito».

 

Ο Ισπανός είπε και λίγα λόγια για την pole position, μιας και το μεγαλύτερο βάρος έπεσε σήμερα στην κατάσταση της πίστας μετά τη βροχή.

 

«Ήταν καταπληκτική pole. Είναι πάντα δύσκολο να πιέζεις όταν ξέρεις ότι η βροχή μπορεί να έρθει από στιγμή σε στιγμή».

 

«Γι’ αυτό από τα πρώτα λεπτά ήθελα να κάνω έναν καλό χρόνο! Ήταν στο όριο να μείνεις στην πίστα με το χρησιμοποιημένο ελαστικό ή να βγεις ν’ αλλάξεις».

 

«Έμεινα με το ίδιο, έκοψα για να κρυώσουν τα ελαστικά μου και μετά πίεσα μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό».

 

«Η στρατηγική δούλεψε. Ίσως με ένα καινούργιο ελαστικό να ήμουν πιο γρήγορος, αλλά δεν παραπονιέμαι. Είμαι στην pole και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Πίστα;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Με τόσο νερό;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα