• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Με τόσο νερό;
Κανείς δεν θα τερμάτιζε...!
Νέα 25/08/2018 - 22:08

Η ηρεμία πρυτάνευσε, ο Marc Marquez δεν πήρε αχρείαστα ρίσκα και στις δύσκολες συνθήκες του Silverstone έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο ίδιος μας μια εικόνα του πως ήταν η πίστα σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές:

 

«Ήταν πολύ περίεργο. Ήταν στεγνή, αλλά σε μερικές στροφές είχε νερό. Αφού σκέφτηκα να βάλω τα σλικ, αλλά το ρίσκο ήταν μεγάλο».

 

«Σ’ αυτές τις συνθήκες πρέπει να είσαι ήρεμος και ειδικά εγώ που συνήθως είμαι πιο επιθετικός. Πάντως είδαμε, όπως πάντα, τις Ducati πολύ ανταγωνιστικές».

 

Το νερό που λιμνάζει σε 2-3 σημεία της πίστας αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και οδήγησε στην αλλαγή ώρας διεξαγωγής του αυριανού Αγώνα.

 

«Το θέμα είναι ότι με τα σαμαράκια το νερό μένει στην πίστα. Σίγουρα οι Αγωνοδίκες έχουν την εμπειρία να αντιμετωπίσουν την κατάσταση».

 

«Πάντως αν βρέξει όπως σήμερα, κανείς δεν θα τερματίσει στον Αγώνα».

 

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση και θα είναι χρήσιμο να κάνουμε κάτι γι’ αυτό στο μέλλον».

 

Ο Marc παραμένει συγκεντρωμένος: «Στο μυαλό μου έχω κρατάω το ότι θα τρέξουμε. Λατρεύω τους Αγώνες, απλά με τόσο νερό είναι αδύνατον...»

 

«Το θέμα είναι ότι ένα κομμάτι της πίστας στεγνώνει πραγματικά πολύ γρήγορα, ενώ στις στροφές 6 έως και 8 η άσφαλτος παραμένει βρεγμένη».

 

Παρά την 5η θέση του, παραμένει αισιόδοξος:

 

«Στις ΕΔ4 κάναμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Δυστυχώς σήμερα το πρωί έκανα λάθη στο set-up. Τα φαβορί; Στο στεγνό ο Maverick, ο Dovi, εγώ και μετά ο Crutchlow».

Επόμενο άρθρο »

Συμφωνεί και ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Αλλάζει η ώρα του Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα