• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Baz στη θέση του Polyccio
Για τον Αγώνα στο Silverstone
Νέα 22/08/2018 - 09:56

Ο Loris Baz επιστρέφει στο MotoGP και θ’ αγωνιστεί αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Silverstone για τον 12ο Γύρο της φετινής σεζόν, στη θέση του Pol Espargaro της KTM.

 

Ο Espargaro έσπασε την αριστερή κλείδα του στο Brno κι έχασε τους Αγώνες της Τσεχίας και της Αυστρίας.

 

Με τον Mika Kallio εκτός μάχης, επίσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο, η ΚΤΜ είχε μόνο τον Bradley Smith στον Αγώνα της Αυστρίας.

 

Ωστόσο σύμφωνα με τους κανονισμούς έπρεπε να βρει οπωσδήποτε αντικαταστάτη για το Γύρο της Αγγλίας, σε περίπτωση που ο Polyccio δεν τα κατάφερνε.

 

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό στην Αυστρία, η ΚΤΜ υπέγραψε ως δοκιμαστή της τον Randy de Puniet, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει στο Silverstone.

 

Ωστόσο ο ίδιος ο Γάλλος απέρριψε κάτι τέτοιο και τόνιζε ότι θα έπαιρνε τη θέση του Espargaro μόνο σε περίπτωση που θα μπορούσε να κάνει κάποιο τεστ προηγουμένως για να προετοιμαστεί.

 

Έτσι, η ΚΤΜ έστρεψε το ενδιαφέρον της σε έναν άλλον Γάλλο, τον Loris Baz, ο οποίος έχει εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν μόλις πέρυσι.

 

Ο Baz αγωνίστηκε τρεις σεζόν στο MotoGP με την Forward Yamaha και την Avintia Ducati, προτού επιστρέψει πέρυσι και πάλι στα SBK.

 

Εκεί οδηγεί για λογαριασμό της Althea BMW και μέχρι στιγμής είναι 12ος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Φρενάροντας στο Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Στο άγνωστο Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα