• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Έχουμε πετύχει στο παρελθόν
Και σίγουρα θα πετύχουμε και στο μέλλον!
Νέα 13/08/2018 - 13:52

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πρόβλημα». Αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε τις δηλώσεις του χτες ο Lin Jarvis, ο ισχυρός άνδρας της Yamaha.

 

Οι φιλοδοξίες της Yamaha είναι να επιστρέψει στην κορυφή και να δίνει μάχες με τους πρώτους, όχι να τερματίζει 14 και 22 δευτερόλεπτα πίσω.

 

Ο Jarvis είπε πάρα πολλά χτες, τα κυριότερα από τα οποία παραθέτουμε παρακάτω:

 

«Είμαστε χαρούμενοι με τον Rossi που από 14ος τερμάτισε 6ος, αντίθετα ο Vinales σίγουρα δεν έκανε θεαματικό Αγώνα».

 

Ένας Vinales, η απόδοση του οποίου απέχει πάρα πολύ από τους διθυράμβους που γράφαμε γι’ αυτόν στην αρχή της περασμένης χρονιάς.

 

«Είναι ταλαντούχος, αλλά πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται όχι μόνο τις καλές στιγμές, αλλά και τις άσχημες. Πρέπει να σεβαστούμε και το νεαρό της ηλικίας του, την επιθυμία του. Διαφέρει από τον Valentino».

 

Πριν τον Αγώνα, ο επικεφαλής του MotoGP project της Yamaha, ο Tsuya, ζήτησε συγγνώμη από τους αναβάτες! Μια πρωτοφανής κίνηση!

 

«Για την Ιαπωνική κουλτούρα η τιμή είναι πάρα πολύ σημαντική κι έτσι το να ζητά συγγνώμη ο επικεφαλής του MotoGP project είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό».

 

Πέρα απ’ όλα αυτά όμως, οι αναβάτες και οι φίλοι των μπλε θέλουν να δουν αποτελέσματα. Κι εκεί η κατάσταση παραμένει περίπλοκη.

 

«Δεν είμαι μηχανικός και δεν είναι εύκολο να καταλάβω την κατάσταση. Δουλεύουμε πολύ για να βελτιωθούμε κι έχουμε τα τεστ σε Misano κι Aragon».


«Δεν είναι όμως εύκολο... είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε διαφορά από τους άλλους και δεν είναι εύκολο να την καλύψουμε γρήγορα».

 

«Υπομονή... έχουμε οχτώ Αγώνες ακόμα και θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο στους οδηγούς μας. Νομίζω όμως ότι του χρόνου θα είμαστε εκεί».

 

Ο Valentino Rossi άφησε υπόνοιες ότι ίσως θα πρέπει ν’ αλλάξουν τα δεδομένα στην Yamaha και να υπάρξει αναδιοργάνωση για να έρθουν και τ’ αποτελέσματα.

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι υποτιμήσαμε το νέο software της ECU, πήραμε λάθος δρόμο και πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Όμως ο ίδιος ο Vale λέει ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή, του αρέσει να την οδηγάει ι αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε πάρα πολύ μακριά. Θέλουμε όμως να κερδίζουμε».

 

«Δεν πιστεύω ότι στην Yamaha δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Αντίθετα, έχουμε εξαιρετικούς μηχανικούς κι έχουμε επιτύχει στο παρελθόν και θα πετύχουμε και στο μέλλον».

 

Τέλος, μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον νικητή της Αυστρίας, τον Jorge Lorenzo:

 

«Είμαι χαρούμενος για τον Jorge που είναι φίλος μου και μαζί πήραμε τρεις Τίτλους. Διάλεγε να πάει αλλού και στην αρχή ήταν δύσκολα».

 

«Σιγά-σιγά όμως κατανόησε τη μοτοσυκλέτα, πήρε την τρίτη του νίκη μ’ αυτή και είναι τρίτος στη βαθμολογία. Πρέπει να πω ότι έκανε φανταστικό Αγώνα. Του δίνω συγχαρητήρια».

Επόμενο άρθρο »

Austria: Φωτογραφικό!

« Προηγούμενο άρθρο

3ος στην Ευρώπη ο FOURQUEZ28!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα