• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Χαρούμενος με τη θέση
Όχι και με τη διαφορά....
Νέα 13/08/2018 - 11:52

Την ώρα που οι άλλες δυο GP18 ανέβαιναν στο βάθρο των νικητών στην πίστα της Ducati, το Red Bull Ring, ο Danilo Petrucci ήταν 5ος.

 

Ο πιο βαρύς Ιταλός αναβάτης προσπάθησε να πάρει την 4η θέση από τον Cal Crutchlow, χωρίς όμως επιτυχία.

 

Πάντως διατήρησε το χαμόγελό του και μετά το τέλος του Αγώνα, παρά το γεγονός ότι δεν του άρεσε η μεγάλη διαφορά του από τους τρεις μπροστά (13’’).

 

«Στόχος μου ήταν να είμαι μέσα στους πέντε πρώτους», ξεκίνησε να λέει ο Petrux, ο οποίος τη νέα σεζόν θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

«Το μόνο πρόβλημα είναι η διαφορά μου από τον Lorenzo.... 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα, την ώρα που στο Brno ήμουν 3’’ πίσω από τον νικητή».

 

«Θα ήταν ωραία αν ήμουν 4ος αλλά και πάλι όλα καλά. Στο τέλος δεν είχα άλλο λάστιχο και ο Cal ήταν ανώτερος σ’ αυτόν τον τομέα».

 

Και μετά εξηγεί γιατί, ενώ οι άλλες Ducati τα πηγαίνουν τόσο καλά στην Αυστρία, ο ίδιος δυσκολεύεται.

 

«Εδώ υποφέρω πολύ και το βάρος μου δεν βοηθάει. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος που πέρασα τον Zarco στο πρωτάθλημα των δορυφορικών οδηγών».

 

«Είναι και ο Cal πάρα πολύ κοντά, αλλά η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και τώρα πάμε στο Silverstone με μεγάλη αυτοπεποίθηση».

 

Στο πρωτάθλημα των δορυφορικών (ή ανεξαρτήτων οδηγών όπως λέγεται επίσημα), ο Petrux έχει 105β με τον Zarco 104β και τον Cal 103β!

Επόμενο άρθρο »

3ος στην Ευρώπη ο FOURQUEZ28!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Είναι αδύνατον

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα