• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Ακολουθούσα τον Dovi
Μόνο αυτός μπορεί να κερδίσει τον Marc!
Νέα 10/08/2018 - 23:10

Για τον Danilo Petrucci ο Γύρος της Αυστρίας είναι πολύ σημαντικός, καθώς θα περάσει ένα είδος «εξετάσεων» πάνω στην Ducati του.

 

Η πίστα ευνοεί τους κόκκινους και ο μελλοντικός εργοστασιακός οδηγός ξέρει ότι πρέπει να δείξει μέσα στην πίστα ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

 

Έχει στη διάθεσή του την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας που κέρδισε τον Αγώνα στην Red Bull Ring τόσο το 2016, όσο και το 2017.

 

Όμως τα πράγματα για τον ίδιο δεν είναι τόσο απλά, καθώς η συγκεκριμένη πίστα δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες του.

 

Πάντως ο Petrux ξεκινάει με δυνατό τρόπο το σημαντικό αυτό Σ/Κ, όντας τρίτος τόσο στο στεγνό το πρωί, όταν και ακολουθούσε τον Dovi, όσο και στο βρεγμένο το απόγευμα.

 

«Ήταν καλή ημέρα! Δοκιμάσαμε κάτι που είχαμε δοκιμάσει στο τεστ στο Brno και δούλεψε. Σε τελική ταχύτητα οι υπόλοιποι μας έχουν πλησιάσει, είμαστε όμως δυνατοί σε φρένα και διαχείριση ηλεκτρονικών».

 

Στα φαβορί, ο Petrux κάνει την έκπληξη και δεν επιλέγει κάποιον από τους συναθλητές του στην Ducati, αλλά τον Marquez!

 

«Για την ώρα ο Marc είναι λίγο πιο γρήγορος από εμάς. Εγώ ακολούθησα τον Dovi που θεωρώ ότι είναι και ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Marc που ήταν ταχύτατος με φθαρμένα ελαστικά».

 

Στη συνέχεια επισήμανε ότι σε μια τόσο γρήγορη πίστα όπως το Red Bull Ring, είναι επικίνδυνο να αγωνίζεσαι στο βρεγμένο. Ένα θέμα που συζητήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Ασφαλείας.

 

Όμως όλα δείχνουν ότι την Κυριακή ο Αγώνας θα γίνει στο στεγνό. Πως επηρεάζει τους αναβάτες το γεγονός ότι σήμερα έχασαν μια περίοδο δοκιμών;

 

«Πάντα παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε χρόνο και ότι χρησιμοποιούμε τα τελευταία λεπτά σαν κατατακτήριες. Φανταστείτε λοιπόν πως είναι τώρα που χάσαμε τις ΕΔ2».

 

«Και ειδικά όταν μιλάμε για μια τόσο ιδιαίτερη πίστα που είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνεις τα ηλεκτρονικά να δουλεύουν ομαλά και να βρεις τη σωστή ισορροπία».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δοκιμαστής στην ΚΤΜ;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν υπάρχει στρατηγική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα