• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Για να πάρουμε βάθρο;
Κάποιος πρέπει να μας κάνει δώρο...
Νέα 10/08/2018 - 20:52

Αισιόδοξος πριν μπει στην πίστα, αλλά απαισιόδοξος μόλις βγήκε από αυτή. «Είναι η χειρότερη για την Yamaha», επισημαίνει ο Valentino Rossi.

 

Οπότε δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Ο Vale είχε κι ένα τεχνικό θέμα το πρωί, στο στεγνό κι έτσι δεν κατάφερε να μπει μέσα στους δέκα καλύτερους.

 

«Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν αυτό, το ότι δεν μπήκαμε στους 10 πρώτους. Κι αν αύριο ο καιρός δεν μας αφήσει να βελτιωθούμε, τότε θα είμαι σε δύσκολη φάση».

 

«Το πίσω γρανάζι έσπασε... δέχεται μεγάλη πίεση σ’ αυτή την πίστα και με τέτοια επιτάχυνση. Έτσι πήρα τη δεύτερη μοτοσυκλέτα που δοκιμάζαμε άλλες λύσεις».

 

«Στη 2η είχαμε διαφορετική κατανομή βάρους και ρυθμίσεις για να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ακόμα περισσότερο λάστιχο για το τέλος».

 

«Είδαμε αποτελέσματα, αλλά υπήρχε και πτώση απόδοσης. Με την πρώτη μοτοσυκλέτα θα ήμουν πιο γρήγορος».

 

Το απόγευμα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την Μ1 του στο βρεγμένο.

 

«Δεν είχαμε τέτοια ευκαιρία εδώ και καιρό. Στο βρεγμένο τα προβλήματά μας με τα ηλεκτρονικά μεγαλώνουν, όπως και η διαφορά μας από τους μπροστά».

 

«Γλιστράει πολύ η πίστα... το πιο επικίνδυνο σημείο είναι η 4 και στην ευθεία. Βάλαμε ένα φτερό μπροστά από τον πίσω τροχό για να διώχνει τα νερά. Δουλεύει, αλλά με τόση βροχή είναι επικίνδυνο ν’ αγωνίζεσαι».

 

Στη βαθμολογία, ο Valentino έχει ν’ αντιμετωπίσει την αντεπίθεση των Ducati.

 

«Είμαι μπροστά τους γιατί είχαν ατυχίες και λάθη. Δύσκολα θα κρατήσω τη θέση μου απέναντι στον Dovi και τον Lorenzo».


«Την Κυριακή πρέπει να πάρουμε βαθμούς, αλλά θα είναι δύσκολο να τερματίσω μπροστά τους. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας».

 

«Υπάρχουν πίστες όπου είμαστε γρήγοροι και άλλες που είμαστε αργοί. Εδώ, για να πάρουμε το βάθρο, κάποιος πρέπει να μας κάνει ένα δώρο. Πάντα προσπαθώ όμως».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Επί ίσοις όροις!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έχουμε βελτιωθεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα