• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έχουμε βελτιωθεί
Αλλά η Ducati παραμένει καλύτερη!
Νέα 10/08/2018 - 20:22

Το πρωί στο στεγνό δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στη ταχύτητα και τη δύναμη των Ducati, που έκαναν το 1-2-3 στα πρώτα ελεύθερα.

 

Το απόγευμα όμως, ο Marc Marquez ήταν με διαφορά ο ταχύτερος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας. Ένα αποτέλεσμα σημαντικό, έστω κι αν ο Αγώνας μάλλον θα γίνει στο στεγνό.

 

«Ήταν θετική ημέρα. Στο στεγνό είχα σιγουριά έστω κι αν ένα μικρό πρόβλημα μας έκανε ν’ αλλάξουμε τα σχέδιά μας».

 

«Απέδειξα ότι έχω το ρυθμό, συντηρώντας σε καλή κατάσταση τα ελαστικά μου. Δουλέψαμε στο set-up και βελτιωθήκαμε με το μεσαίο ελαστικό».

 

Και το απόγευμα πέρασε στην επίθεση!

 

«Ρίξαμε το βάρος στις ρυθμίσεις και στα ηλεκτρονικά που αποδείχτηκαν χρήσιμα στο βρεγμένο. Την Κυριακή όμως η πίστα θα είναι στεγνή και περιμένω ανταγωνιστικές τις Ducati».

 

«Έχουμε βελτιωθεί, αλλά η Ducati έχει το κάτι παραπάνω. Έχουν πολύ καλή επιτάχυνση, ενώ εμείς δυσκολευόμαστε λίγο στις εξόδους».

 

Και συνεχίζει:

 

«Στην ευθεία επίσης είναι περίπου 5χλμ/ώρα πιο γρήγοροι από εμάς. Αυτό δεν οφείλεται στη ροπή, αλλά στο πως η μοτοσυκλέτα τους μένει κολλημένη στην άσφαλτο, χωρίς σούζες».

 

Πάντως ο ίδιος δεν ρίχνει λευκή πετσέτα.

 

«Όπως έχω πει, στόχος μου είναι η νίκη. Αλλά βλέπω τις δυνατότητες του Dovi που ήταν ο πιο γρήγορος σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Για να πάρουμε βάθρο;

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα