• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΕΔ2
Δεν άλλαξε χέρια η πρωτιά!
Νέα 03/08/2018 - 17:26

Ο Marcel Schrotter, όπως και στις ΕΔ1, ήταν ο αναβάτης που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στην κατηγορία της Moto2.

 

Ο Γερμανός, όπως και οι υπόλοιποι, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα πρώτα 15 λεπτά των ΕΔ2 για να γράψει το 2:03,118.

 

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να είναι πολύ κοντά στους 50 βαθμούς και να μένει εκεί γύρω μέχρι το τέλος, ήταν δύσκολο να κατεβούν κι άλλο οι χρόνοι.

 

Έτσι, ο Schrotter κράτησε την πρώτη θέση με δυο δέκατα διαφορά από τον Pecco Bagnaia, ενώ ο Mattia Pasini συμβιβάστηκε με την 3η θέση.

 

Ο τέταρτος καλύτερος χρόνος ανήκει στον Alex Marquez που ήταν ένας από τους τρεις οδηγούς της δεκάδας που βελτιώθηκαν στα τελευταία λεπτά.

 

Οι άλλοι δυο ήταν ο Fabio Quartararo και Jorge Navarro που ακολουθούν στις δυο επόμενες θέσεις.

 

Με την Kalex να συνεχίζει να κυριαρχεί, ήταν μόνο η μοτοσυκλέτα του Quartararo (Speed Up) αυτή που ξεχώριζε στις πρώτες 11 θέσεις.

 

Μόλις τέσσερα δέκατα από την κορυφή ήταν ο Romano Fenati, στην 7η θέση, ενώ πολύ κοντά του σε χρόνους ήταν οι Mir, Baldassarri και Corsi.

 

Ο Miguel Oliveira, ο άλλος διεκδικητής του Τίτλου μαζί με τον Bagnaia και τον Marquez, ήταν 12ος με διαφορά 0,576’’ από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα