• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ2
Ο Pedrosa μπροστά απ’ τον Petrux!
Νέα 03/08/2018 - 17:12

Στις καυτές συνθήκες του μεσημεριού στο Brno, ο Dani Pedrosa κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στις ΕΔ2 της μεγάλης κατηγορίας.

 

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να φτάνει τους 50 βαθμούς, όλοι προσπαθούσαν να βρουν πρόσφυση στην Τσέχικη πίστα.

 

Αρκετοί ήταν αυτοί που δοκίμασαν διάφορα πράγματα στις μοτοσυκλέτες τους, όπως ο δεύτερος στη λίστα με τους χρόνους Danilo Petrucci.

 

Ο Ιταλός είχε ένα καινούργιο αεροδυναμικό βοήθημα στη μοτοσυκλέτα του και πλησίασε στα 123χιλ το χρόνο του Pedrosa, που ήταν ο μόνος στο 1:55.

 

Ένα χρόνο ακριβώς μετά το χαμό του Angel Nieto, η ομάδα του Aspar - που από φέτος έχει πάρει το όνομα του Ισπανού - έβλεπε τον Bautista να εντυπωσιάζει.

 

Ο Alvaro ήταν δυνατός και βάζοντας στο τέλος καινούργια ελαστικά, όπως οι περισσότεροι, κατάφερε ν’ ανέβει στην τρίτη θέση.

 

Και δεν ήταν η μόνη έκπληξη! Ο Syahrin «έβγαλε» έναν πολύ δυνατό γύρο στο τέλος και ήταν η καλύτερη Yamaha σήμερα, κάνοντας τον 4ο χρόνο!

 

Λίγο πίσω του ήταν η εργοστασιακή Ducati του Andrea Dovizioso, ενώ σημαντικά βήματα έκανε στις ΕΔ2 ο Vinales και πέρασε στην 6η θέση, μπροστά από τον Rossi.

 

Με την GP17, ο Tito Rabat κράτησε τη θέση του μέσα στη δεκάδα, την ώρα που ο πρώτος στις ΕΔ1 Zarco υποχωρούσε στην 9η θέση, ενώ ο Marquez ήταν 10ος.

 

Απ’ όλους τους οδηγούς στη δεκάδα όμως, μόνο ο Marc Marquez έμεινε στην πίστα με φθαρμένα ελαστικά στο τέλος και μάλιστα με το σκληρό!

 

Εκτός δεκάδας το δίδυμο της Suzuki, όπως και ο Cal Crutchlow της Honda με τον Jorge Lorenzo της Ducati που ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν καλύτερο αύριο το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Τα τεστ του 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα