• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ1
Ο Zarco άρπαξε την 1η θέση στο τέλος!
Νέα 03/08/2018 - 12:59

Με τον τελευταίο του γύρο, ο Johann Zarco κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 του Brno, καθώς το Πρωτάθλημα ξεκινά μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

 

Ο Γάλλος έβαλε ένα καινούργιο μεσαίο πίσω ελαστικό στα τελευταία λεπτά για να πάρει την πρώτη θέση από τον Dovizioso που ήταν μπροστά από τα πρώτα λεπτά.

 

Στην τρίτη θέση ο περσινός νικητής του Αγώνα στην Τσεχία, ο Marc Marquez, που κράτησε πίσω του μόλις για 3 χιλιοστά τον εντυπωσιακό Alvaro Bautista.

 

Ο Ισπανός κάνει ό,τι μπορεί για ν’ αποδείξει στην Avintia ότι αξίζει να είναι αυτός ο ένας από τους αναβάτες της ομάδας το 2019, στη θέση του Simeon.

 

Ο Valentino Rossi έβαλε την Yamaha του στην 5η θέση, μπροστά από την Suzuki του Andrea Iannone.

 

Ακόμα ένας οδηγός που εντυπωσίασε ήταν ο δοκιμαστής της Honda, ο Stefan Bradl, που έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, μόλις 2χιλ πίσω από τον Pedrosa.

 

Δυο Ducati έκλεισαν τη δεκάδα, αυτές του Jack Miller και του Tito Rabat, ενώ αρκετά μεγάλα ονόματα της κατηγορίας έμειναν πίσω.

 

Κατ’ αρχάς ο Maverick Vinales, που ήταν μόλις 14ος με την εργοστασιακή του Μ1 και πίσω από τους Cal Crutchlow (11ος) και Jorge Lorenzo (12ος).

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα