• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: ΕΔ1
1ος ο Oettl, χτύπησε ο Martin!
Νέα 03/08/2018 - 11:31

Ο Philipp Oettl κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 της Moto3, ωστόσο η είδηση από τη μικρή κατηγορία είναι ο τραυματισμός του Jorge Martin.

 

Ο Ισπανός είχε μπει πολύ δυνατά στο τελευταίο δεκάλεπτο και ήταν ο πρώτο που - με δυο γύρους του - κατέβηκε στο 2:09 κι έκανε διαφορά από τον ανταγωνισμό.

 

Ωστόσο σε λίγα λεπτά ο Martin θα είχε ένα highside που θα τον τραυμάτιζε στον αριστερό του καρπό. Τα νεότερα μιλάνε για κάταγμα, με τον Jorge να ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για να χειρουργηθεί.

 

Πρόκειται για ένα τραυματισμό που έρχεται σε πολύ σημαντική καμπή του Πρωταθλήματος, με δυο συνεχόμενα GP. Έτσι, θα είναι αμφίβολος και για την Αυστρία.

 

Πίσω από τον Martin, στη λίστα με τους χρόνους, ήταν ο John McPhee που έχει κερδίσει στο παρελθόν στο Brno, ενώ Canet και Kornfeil έκλεισαν την πεντάδα.

 

Μ’ έναν καλό χρόνο έκλεισε το 40λεπτο ο Nicolo Bulega που έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Kaito Toba που και πάλι ήταν καλός στον ένα γύρο.

 

Η όγδοη θέση πήγε στον Lorenzo Dalla Porta, ενώ πίσω του ήταν τέσσερεις συμπατριώτες του: ο Migno, ο Bezzecchi, ο Di Giannantonio και ο Bastianini.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

H Vespa Primavera γιορτάζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα