• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Στο σωστό δρόμο!
Έχω καλό προαίσθημα για το Brno
Νέα 02/08/2018 - 17:43

Τα δυο συνεχόμενα βάθρα του Maverick Vinales σε Assen και Ολλανδία, γεμίζουν αυτοπεποίθηση τον Ισπανό της Movistar Yamaha.

 

Άλλωστε, είναι και η πρώτη φορά που βρίσκεται δυο συνεχόμενες φορές στο βάθρο των νικητών, μετά το πέρας των πρώτων Αγώνων του 2017.

 

Ο Vinales ξεκουράστηκε στο σύντομο διάλειμμα και επιστρέφει στη δράση σε μια πίστα, το Brno, όπου πέρυσι κατάφερε να τερματίσει στο βάθρο σ’ έναν δύσκολο Αγώνα.

 

Το δεύτερο μισό της σεζόν τον βρίσκει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον Vinales να είναι βέβαιος ότι είναι στο σωστό δρόμο.

 

«Το διασκέδασα αρκετά στο διάλειμμα. Ήταν σημαντικό να έχουμε αυτή την παύση, ώστε να επιστρέψουμε δυνατοί και καταλλήλως προετοιμασμένοι για το δεύτερο μισό».

 

«Από εδώ και πέρα δεν μας παίρνει να κάνουμε άλλα λάθη. Προπονήθηκα σκληρά αυτές τις εβδομάδες, για να είμαι έτοιμος για την Τσεχία και την Αυστρία».

 

«Είναι δυο πίστες που μ’ αρέσουν πολύ και μπορούμε να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε για το βάθρο, όπως κάναμε στους δυο προηγούμενους Αγώνες».

 

«Θέλω και πάλι να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το θετικό βήμα μπροστά που κάναμε. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πραγματικά καλά».

 

«Πέρα από αυτό όμως, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια και να μην τα παρατήσουμε γιατί είμαστε στο σωστό δρόμο».

 

«Νομίζω ότι τώρα καταλαβαίνω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα, σε σχέση με πέρυσι στο Brno κι έτσι έχω καλό προαίσθημα γι’ αυτό το Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Brno: Συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα