• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με Versys 650
Του motovlogger CookosRider
Νέα Αγοράς 16/07/2018 - 21:49

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Travel Vlog: Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με Versys 650

Η τάση του motovlogging, της καταγραφής των μοτοσυκλετιστικών εμπειριών σε video από τους ίδιους τους αναβάτες, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια ραγδαία παγκοσμίως. Στη χώρα μας, η κοινότητα των motovloggers μεγαλώνει σταθερά, με μια σειρά από κανάλια στο YouTube που εκφράζουν την αγάπη τους για τη μοτοσυκλέτα με το δικό τους στυλ και ύφος.

Ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της νέας κοινότητας είναι ο motovlogger CookosRider. Με αδιαμφισβήτητο ταλέντο στην εικονοληψία, το μοντάζ και την παρουσίαση, ο CookosRider έχει προσδώσει στα videos που δημιουργεί σχεδόν επαγγελματική ποιότητα.

Τον Ιούνιο του 2018, ο CookosRider, με τη συνδρομή της TEOMOTO, αντιπροσωπείας της Kawasaki στην Ελλάδα, πραγματοποίησε το πρώτο του travel vlog, ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα, με σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές της χώρας μας με την προσωπική του ματιά. Με σύμμαχό του στην περιπέτεια ένα έτοιμο για κάθε πρόκληση Kawasaki Versys 650 και εξοπλισμένος με 7 κάμερες, ο αναβάτης έκανε μια μοναδική διαδρομή 1000 km στα ωραιότερα μέρη της Ηπείρου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Το αποτέλεσμα, 100% χειροποίητο, με συναρπαστικές ταξιδιωτικές εικόνες, πηγαίνει το motovlogging στην Ελλάδα σε άλλο επίπεδο.

Μπορείτε να απολαύσετε το 1ο επεισόδιο της περιπέτειας του CookosRider στο κανάλι του στο Youtube: https://youtu.be/svBpFX51vqs

 

Επόμενο άρθρο »

Βελτιωτικά αξεσουάρ για YZ65

« Προηγούμενο άρθρο

Η Οικογένεια Moto Guzzi V7 III

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα