• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: ΚΑΤ
Ο Pasini είναι εδώ!!
Νέα 14/07/2018 - 21:21

Όταν ο Mattia Pasini νοιώθει καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα του, είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να τον σταματήσει!

 

Έτσι, ο Ιταλός κατάφερε - κάνοντας έναν τρομερό χρόνο - να πάρει την pole position, τη 2η φετινή και την 18η της καριέρας του!

 

Ο Paso εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κατάσταση της πίστας στα πρώτα λεπτά των κατατακτηρίων και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:23,787!

 

Στην πραγματικότητα οι έξι πρώτοι αναβάτες ήταν κάτω από τον προηγούμενο απόλυτο χρόνο πίστας, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα 0,249’’!

 

Πίσω από τον Pasini, ο Luca Marini ξεκινά για δεύτερο Αγώνα από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, παίρνοντας μάλιστα το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες (2ος).

 

Μόλις 2χιλ πίσω του ο Pecco Bagnaia που έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του για τον αυριανό Αγώνα, στοχεύοντας στην 5η φετινή του νίκη.

 

Οι μεγάλοι του αντίπαλοι στη μάχη για τον Τίτλο είναι πίσω, με τον Alex Marquez να ανοίγει την τρίτη σειρά και τον Miguel Oliveira να μην μπορεί να βρει λύσεις στις κατατακτήριες, μένοντας στην 15η θέση.

 

Στη δεύτερη σειρά έχουμε την KTM του Sam Lowes, που αποτέλεσε όαση στην κυριαρχία των Kalex στις πρώτες θέσεις, και τους Baldassarri και Vierge.

 

Μαζί με τον Marquez στην τρίτη σειρά είναι και οι Joan Mir και Marcel Schrotter που ήταν απογοητευμένος με το αποτέλεσμά του μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Brad Binder, μπροστά από τον Romano Fenati και τον Danny Kent που ήταν η καλύτερη Speed Up.

 

Ο εντυπωσιακός Quartararo στα προηγούμενα δυο GP δεν τα κατάφερε καλά και περιορίστηκε στην 18η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν ξέρω τι να περιμένω!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα