• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: Κατατακτήριες
Ο Marc Marquez πήρε την 9η Pole στην πίστα
Νέα 14/07/2018 - 16:34

O Marc Marquez οδήγησε πέρα από τα όρια την Honda του, έσωσε μια πτώση και κατάφερε με μια εξαιρετική στρατηγική της ομάδας Repsol Honda να πάρει στον 99ο αγώνα του στη μεγάλη κατηγορία την 48η Pole Position και την 9η συνεχόμενη σε αυτήν την πίστα σε όλες τις κατηγορίες.

Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, καθώς ο Danilo Petrucci λίγο νωρίτερα, ακολουθώντας την άλλη Ducati του Jorge Lorenzo είχε σημειώσει εκπληκτικό χρόνο με 1:20.295 και φαινόταν ότι ήταν κοντά στην πρώτη του Pole Position. O Marquez όμως του πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα και με 1:20.270 πανηγύρισε έξαλα την επιτυχία του και το νέο απόλυτο ρεκόρ.

Στη 2η σειρά της εκκίνησης θα δούμε τους Vinales, Dovizioso & Rossi που δεν απείλησαν τελικά τους τρεις πρώτους και έχουν μεταξύ τους επίσης ελάχιστη διαφορά, μικρότερη από ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Από την 3η σειρά θα ξεκινήσει ο Crutchlow, έχοντας δίπλα του την Suzuki του Andrea Iannone που δεν κατάφερε να επαναλάβει τον εξαιρετικό πρωινό χρόνο του και ξεκινά 8ος, μπροστά από τον Alvaro Bautista που έβαλε την δορυφορική του Ducati του '17 στην 9η θέση.

Από την 4η σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Pedrosa, Rins & Nakagami.

O Aleix Espargaro με την Aprilia πήραν την 3η θέση στις ΚΑΤ1 και έτσι ξεκινά 13ος, μπροστά από τον απογοητευτικό Johann Zarco που μας είχε συνηθίσει στη μάχη για την 1η σειρά και τώρα ξεκινά από την 5η. Μαζί τους και ο Jack Miller, ενώ οι δύο ΚΤΜ με τους Pole Espargaro & Bradley Smith ξεκινούν από τις θέσεις 16 & 17, με τον Hafizh Syahrin 18ο.

 

Δείτε στο συνοδευτικό αρχείο τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα