• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Γερμανικό GP προ των πυλών
Ποιός θα σταματήσει τον Marquez;
Νέα 10/07/2018 - 10:36

Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε στην πίστα του Sachsenring, ο Marc Marquez δεν έχει χάσει ούτε έναν Αγώνα εκεί!

 

Είναι το απόλυτο φαβορί κάθε χρονιά που το MotoGP επισκέπτεται τη Γερμανική πίστα, με τον Ισπανό να είναι μόνιμα νικητής από το 2010 και μετά.

 

Την πρώτη χρονιά κέρδισε στα 125cc, μετά ακολούθησαν δυο νίκες στην Moto2 το 2011 και το 2012 και στη συνέχεια, από το 2013 και μετά, κέρδισε όλους τους Αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

 

Επομένως είναι λογικό να θεωρείται ο Marquez ο αναβάτης που όλοι θα κυνηγήσουν για να κερδίσουν στην Γερμανία.

 

Ο Dani Pedrosa, ο ομόσταυλός του, έχει πολύ καλή παράδοση στο Sachsenring, έχοντας πάρει τέσσερεις νίκες στο παρελθόν εκεί.

 

Την Πέμπτη θα ανακοινώσει μάλιστα και την απόφασή του για το μέλλον κι επομένως ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από πάνω του.

 

Το δίδυμο της Yamaha επίσης θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολο το έργο του Marquez στη Γερμανία, με τον Valentino Rossi να έχει τέσσερεις νίκες εκεί.

 

Η Μ1 δεν τα πάει άσχημα στο Sachsenring και ο Rossi, που είναι δεύτερος στη βαθμολογία, θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τον Maverick Vinales, ο οποίος χαμογελά και πάλι μετά το βάθρο του στην Ολλανδία.

 

Πέρυσι, όμως, ήταν η Ducati του Andrea Dovizioso αυτή που κέρδισε και τις δυο Yamaha, για να πάρει το τελευταίο σκαλί του βάθρου.

 

Βέβαια η παράδοση δεν είναι με το μέρος των κόκκινων στο Sachsenring, καθώς εκεί έχουν μόνο μια νίκη, το 2008, με τον Casey Stoner.

 

Οι παραδόσεις όμως είναι για να σπάνε κι αυτό θα προσπαθήσει να επιτύχει ο Jorge Lorenzo που ποτέ του δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στη Γερμανική πίστα!

 

Από την άλλη, ανεβασμένος είναι ο Alex Rins μετά το βάθρο του στην Ολλανδία, ενώ ο Andrea Iannone θα προσπαθήσει ν’ αντεπιτεθεί και να είναι αυτός η καλύτερη Suzuki στη Γερμανία.

 

Με την Honda να έχει δυνατή παράδοση εκεί, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την περίπτωση του Cal Crutchlow που «ψάχνεται» για ένα ακόμα βάθρο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Zarco έβλεπε πέρυσι τον Folger, τον ομόσταυλό του, να κυνηγά τη νίκη και να πιέζει μέχρι τέλους τον Marquez.

 

Ο Γάλλος έχει την τηλεμετρία του Γερμανού από τον περσινό Αγώνα και θέλει να είναι αυτός που θα σταματήσει το σερί των επιτυχιών του Ισπανού στην πίστα.

 

Το Sachsenring είναι ο τελευταίος Αγώνας πριν το (μικρό από φέτος) καλοκαιρινό διάλειμμα και με τον Marquez 41β μπροστά, ο ανταγωνισμός δεν έχει την πολυτέλεια να τον αφήσει να ξεφύγει κι άλλο.

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Καλύτερα προετοιμασμένη

« Προηγούμενο άρθρο

Σπάει τη σιωπή του ο Morbido

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα