• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Πανικοβλήθηκα!
Νικητής σ’ έναν «πολύ δύσκολο Αγώνα»
Νέα 09/07/2018 - 12:45

Τις δυσκολίες του δεύτερου Αγώνα στο Misano σημειώνει ο θριαμβευτής Jonathan Rea, που όπως πολλές φορές φέτος χρειάστηκε να ξεκινήσει από την 9η θέση.

 

Μέχρι να καταφέρει ο Ιρλανδός να ξεπεράσει τα εμπόδια των αντιπάλων του λόγω του ανεστραμμένου grid, ο Van der Mark του είχε κάνει διαφορά 1,5’’.

 

Παρά το ότι κατάφερε να τον φτάσει, εν τούτοις δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσει τον Ολλανδό, εκμεταλλευόμενος στο τέλος ένα λάθος του για να περάσει στην 1η θέση.

 

Για τον Rea ήταν μια ακόμα σπουδαία νίκη που τον φέρνει κοντά στον τέταρτο συνεχόμενο Τίτλο του στα SBK-Motul.

 

«Ήταν ένας πολύ, πάρα πολύ σκληρός Αγώνας. Τον πρώτο τον ήλεγξα αμέσως, τώρα όμως ξόδεψα πάρα πολύ ενέργεια στην κίνηση στην αρχή».

 

«Οι μοτοσυκλέτες είναι πολύ κοντά πια και είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις την κίνησή σου και να μείνεις μπροστά από τον άλλον».

 

«Ήταν πολύ δύσκολο να προλάβω τον Mickey και όταν τον έφτασα πανικοβλήθηκα λίγο πέντε γύρους πριν από το τέλος».

 

«Ήθελα μέχρι τότε να είχα την πρώτη θέση και να κάνω ήδη μια διαφορά».

 

«Ανησυχούσα γιατί δεν έκανε λάθη, αλλά μετά άνοιξε τη γραμμή του στην τελευταία στροφή και μπήκα και τον κέρδισα στα φρένα της 1».

 

«Έκανα πραγματικά πολλές προσπεράσεις σ’ αυτόν τον Αγώνα και ήταν πολύ δύσκολο».

 

Τέλος, ο Rea αφιέρωσε τη νίκη του στον συμπατριώτη του William Dunlop, που έχασε τη ζωή του το Σάββατο που μας πέρασε, στον Αγώνα «Skerries 100».

 

«Ήθελα να κερδίσω για να του αφιερώσω τη νίκη σ’ αυτόν και την οικογένειά του. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ το τι περνάνε τώρα...».

 

Το Πρωτάθλημα των SBK-Motul έχει διάλειμμα δυο μηνών τώρα, με τον επόμενο Γύρο να είναι αυτός στο Portimao στις 14-16 Σεπτεμβρίου.

 

Ο Jonathan Rea με το δεύτερο συνεχόμενο διπλό του, κατάφερε να έχει μια διαφορά 92β από τον δεύτερο, ενώ απομένουν μόλις 4 Γύροι για το τέλος της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Moto3 ο Livio Loi

« Προηγούμενο άρθρο

Repsol και Honda συνεχίζουν μαζί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα