• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: Ευχάριστη έκπληξη!
Ο Ιταλός θέλει διακαώς να ανέβει στο βάθρο.
Νέα 24/10/2009 - 11:24

Ο Loris Capirossi θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την τέταρτη θέση του grid και θέλει να παλέψει για πλασάρισμα στην τετράδα. Με τους Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και Casey Stoner να ξεκινούν μπροστά του, ο Ιταλός γνωρίζει ότι το έργο του δε θα είναι εύκολο. Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για μια καλή επιδοση στον αυριανό αγώνα της Sepang.

 

Αυτή είναι η καλύτερη επίδοση σε κατατακτήριες δοκιμές για τον Capirossi από τον αγώνα του Mugello, τον προηγούμενο Mάιο και μια καλή ευκαιρία να εξασφαλίσει το 100ο βάθρο του.

 

"Πραγματικά απολαμβάνω την οδήγηση εδώ, αλλά δυσκολευτήκαμε αρκετά με τη μοτοσυκλέτα, μέχρι και σήμερα το πρωί. Στις κατατακτήριες δοκιμές αλλάξαμε αρκετές ρυθμίσεις και καταφέραμε να βελτιώσουμε το ρυθμό μας, οπότε είμαι ικανοποιημένος. Είμαι αισιόδοξος για αύριο και σταυρώνω τα δάχτυλα μου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον κινητήρα", δήλωσε ο Loris.

 

"Έχω καταλήξει στις ρυθμίσεις μου και δε νομίζω ότι θα αλλάξω πολλά πράγματα στο ζέσταμα. Μπορεί να γίνουν μικρές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά, αλλά καμία δραματική αλλαγή. Το να μπορούμε να ακολουθούμε τους τέσσερις πρώτους είναι για εμάς κάτι εξαιρετικό", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

WSBK-PΟRΤΙΜΑΟ: Ο SPIES των ρεκόρ

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Χαρούμενος με την pole position!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα