• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Χαρούμενος με την pole position!
Ο Ιταλός είναι ικανοποιημένος από την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές.
Νέα 24/10/2009 - 10:35

Ο Valentino Rossi μπορεί να κλείσει το θέμα του Τίτλου στον αυριανό αγώνα αν τερματίσει στην τετράδα, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά πιθανό, μετά από την εντυπωσιακή του επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Ιταλός έσπασε το ρεκόρ πίστας, που ο ίδιος κατείχε στην Sepang, από το 2006 με μοτοσυκλέτα 990cc και έδειξε τις διαθέσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα. "Είναι καταπληκτικό που έσπασα το ρεκόρ, διότι αυτή η επίδοση αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τo πως εξελίσσονται τα πράγματα", δήλωσε ο Rossi.

 

"Ο στόχος μου ήταν να κατέβω κάτω από το 2’01, διότι στις χειμερινές δοκιμές, κινήθηκα σε τέτοιους ρυθμούς. Τελικά τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος. Η Yamaha μου δουλεύει τέλεια σε αυτή την εκπληκτική πίστα. Τα ελαστικά της Bridgestone αποδίδουν άψογα και γενικά πιστεύω ότι θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί αύριο", δήλωσε ο Rossi.

 

"Ο στόχος είναι να ολοκληρώσουμε τη μάχη του Πρωταθλήματος στον αυριανό αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, διότι αύριο τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Σε πρώτη φάση θέλουμε να ανέβουμε στο βάθρο. Με τους τρεις άλλους αναβάτες (Lorenzo, Stoner, Pedrosa) να κινούνται πολύ γρήγορα, αν δεν οδηγείς στο 110% ρισκάρεις πολύ. Πιστεύω πάντως ότι είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Ευχάριστη έκπληξη!

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: «Ο LORENZO θα γίνει Πρωταθλητής κάποια μέρα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα