• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Έτοιμος να βελτιώσει το ρυθμό του.
O Ισπανός γνωρίζει ότι πρέπει να κινηθεί γρηγορότερα, αν θέλει να διεκδικήσει τη νίκη αύριο.
Νέα 24/10/2009 - 18:44

Έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Jorge Lorenzo ξέρει ότι το προβάδισμα του Rossi με 0.569 δευτερόλεπτα είναι αρκετά μεγάλο και αν θέλει να τον ακολουθήσει αύριο, θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά το ρυθμό του.

 

Ο Lorenzo δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή των δοκιμών, μένοντας για αρκετή ώρα εκτός τετράδας. Στο τέλος έκανε την αντεπίθεσή του γράφοντας χρόνο 2’01.087, που του έδωσε τη δεύτερη θέση στο grid.

 

"Οι δοκιμές δεν ήταν εύκολες για εμάς, διότι προβληματιστήκαμε αρκετά με το σκληρό ελαστικό, αλλά ευτυχώς, στο τέλος της διαδικασίας κάναμε μια καλή επίδοση με μαλακά ελαστικά. Πρέπει να βελτιώσουμε το ρυθμό μας με τα σκληρά ελαστικά αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για νίκη αύριο. Θα είναι πάντως δύσκολο", είπε ο Ισπανός.

 

"Οι συνθήκες είναι περίπου ίδιες με χθές, οπότε δε με επηρέασαν. Όμως, δεν έχουμε τα ίδια επίπεδα πρόσφυσης και εμπιστοσύνης, όπως πριν και προσπαθώ να καταλάβω τους λόγους. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι να μελετήσουμε την τηλεμετρία και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε στο πρωινό ζέσταμα. Είμαι ικανοποιημένος που θα ξεκινήσω από την πρώτη σειρά, αλλά ξέρω ότι δε θα είναι ο ευκολότερος αγώνας που έχω τρέξει. Πάντως, υπάρχουν ελπίδες για τη νίκη", ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

SEPANG: Ρίχνει... καρέκλες, καθυστερεί η εκκίνηση των MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG KΔ 125cc: Pole Position για Marquez.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα