• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP Κατατακτήριες
Pole Position με ρεκόρ για τον Jorge Martin
Νέα 06/07/2024 - 12:40

Μόλις όλοι οι αναβάτες ολοκλήρωσαν τα πρώτα περάσματά τους στις πρώτες κατατακτήριες, ήταν οι Raul Fernandez και Jack Miller που βρισκόντουσαν στις 2 θέσεις πρόκρισης, όμως αμέσως η δεύτερη προσπάθεια του Marc Marquez τον έφερε στην δεύτερη θέση. 

Μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά, ο Marc Marquez επέστρεψε στα pits, άλλαξε μοτοσυκλέτα και βγήκε για την τελική του επίθεση. Ξεκίνησε τον γύρο και, όμως στην τρίτη στροφή βρέθηκε πίσω από τον Stefan Bradl, ο οποίος πήγαινε αργά στην αγωνιστική γραμμή και κατέστρεψε την τελική προσπάθεια του Ισπανού. 

Ήταν ένας γύρος που χρειαζόταν ο Marquez, καθώς λίγο νωρίτερα ο Marco Bezzecchi είχε ανέβει στη δεύτερη θέση, ενώ ο Raul Fernandez συνέχιζε να βελτιώνεται στην κορυφή και τελικά ήταν οι δύο αυτοί αναβάτες που πέρασαν στις δεύτερες κατατακτήριες. 
Πτώση Vinales στην 10η στρο΄φη με 3 και κάτι να απομένουν 

Στις δεύτερες κατατακτήριες, ο Raul Fernandez συνέχισε δυναμικά, καθώς πήρε την πρώτη θέση μετά τα αρχικά περάσματα, όμως αμέσως ο Jorge Martin κατάφερε στη δεύτερη προσπάθειά του να πετύχει νέο ρεκόρ γύρου, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:19.423. 

Κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει μέχρι το τέλος, με τον Martin να παίρνει την Pole Position στο Γερμανικό Grand Prix. Μια σειρά πτώσεων στα τελευταία στάδια απέτρεψαν αρκετές βελτιώσεις και δίπλα στον Martin θα ξεκινήσουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου οι μοτοσυκλέτες της Aprilia Trackhouse Racing, Miguel Oliveira και Raul Fernandez. 

Από τη δεύτερη σειρά θα εκκινήσουν οι Francesco Bagnaia, Alex Marquez και Franco Morbidelli, ενώ στην τρίτη σειρά βρίσκεται ο Maverick Vinales, ο οποίος είχε ένα High Side στην έξοδο της 10ης στροφής με 3,5 λεπτά να απομένουν, ο Fabio Di Giannantonio και ο Enea Bastianini. 

Τέλος, στην τέταρτη σειρά εκκινούν οι Pedro Acosta, Brad Binder και Marco Bezzecchi. 

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα