• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Επιστρέφω δριμύτερος!
Πανέτοιμος για την Ολλανδία
Νέα 28/06/2018 - 11:05

Η εγκατάλειψη, ύστερα από δικό του λάθος, στον Αγώνα του Montmelo δεν ήταν ένα εύκολο αποτέλεσμα για να «καταπιεί» ο Andrea Dovizioso.

 

Δυο σχεδόν εβδομάδες αργότερα, ο Ιταλός αναβάτης της Ducati είναι έτοιμος να επιστρέψει στα δυνατά αποτελέσματα.

 

Ο επόμενος Γύρος της χρονιάς είναι στο Assen της Ολλανδίας, εκεί όπου ο Dovi έχει καταφέρει να πάρει τρία βάθρα στο παρελθόν.

 

Έχει δυο τρίτες θέσεις το 2011 και το 2012, ενώ το 2014 είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση.

 

Πέρυσι, από ένατος στο grid ανέβηκε στη δεύτερη θέση στον Αγώνα, αλλά μετά την εμφάνιση του ψιλόβροχου υποχώρησε στην 5η στην οποία και τερμάτισε.

 

«Συνήθως μου παίρνει μερικές ημέρες για να συνειδητοποιήσω και να ξεπεράσω ένα άσχημο αποτέλεσμα όπως είναι η εγκατάλειψη».

 

«Τώρα όμως, που είχα την ευκαιρία να εξετάσω αναλυτικά τον προηγούμενο Αγώνα και να κατανοήσω το τι έγινε, είμαι έτοιμος για τα επόμενα GP».

 

«Πάντα υπάρχουν θετικά σημεία, σε κάθε κατάσταση και μ’ έναν ανταγωνιστικό ομόσταυλο, όπως είναι ο Jorge, είναι ακόμα πιο σημαντικό να δουλέψεις καλά και να φτάσεις στα επόμενα GP με ξεκάθαρες ιδέες».

 

«Στους τελευταίους Αγώνες ήμασταν πάντα γρήγοροι κι ανταγωνιστικοί. Επομένως στο Assen πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και  να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε δυνατότεροι απ’ ότι πριν».

Επόμενο άρθρο »

Assen: Η ιστορία

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Φρενάροντας στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα