• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν σκέφτομαι Τίτλους!
Μπορούμε να τα πάμε καλά και στο Assen!
Νέα 28/06/2018 - 09:52

Μετά από δυο καταπληκτικές νίκες του Jorge Lorenzo σε Mugello και Montmelo, ο Ισπανός άσος της Ducati ετοιμάζεται για τον 8ο Γύρο της σεζόν στο Assen.

 

Στην ιστορική αυτή πίστα, ο Lorenzo δεν έχει ιδιαίτερα δυνατή παράδοση, καθώς έχει καταφέρει ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μόνο το 2010.

 

Πέρα από αυτή τη νίκη, έχει άλλα δυο βάθρα: ένα το 2009 όταν τερμάτιζε δεύτερος κι ένα το 2015 όταν έπαιρνε την τρίτη θέση.

 

Πέρυσι, αγωνιζόμενος με την GP17, ο Jorge Lorenzo δυσκολεύτηκε πολύ με την εμφάνιση του ψιλόβροχου και τερμάτισε μόλις στην 15η θέση.

 

«Οι δυο νίκες σε Mugello και Montmelo ήταν κάτι καταπληκτικό και σημαντικό, όμως το Πρωτάθλημα δεν σταματά εδώ και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε γρήγοροι και σε πίστες όπως το Assen».

 

«Ίσως δεν είναι η καλύτερη πίστα για εμάς, όμως είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να κοιτάμε τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά».

 

«Για την ώρα το Πρωτάθλημα δεν είναι στο μυαλό μας. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα και να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθησή μας».

 

«Το Assen είναι ιστορική πίστα και είναι πάντα ιδιαίτερο να αγωνίζεσαι εκεί. Φυσικά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τον καιρό που, όπως κάθε χρόνο, θα παίξει το ρόλο του».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Φρενάροντας στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

H “μάχη της δεκαετίας” στα Μέγαρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα