• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEPANG KΔ 250cc: Ο Αοyama στην pole position.
Πρώτος ο Aoyama στις κατατακτήριες δοκιμές.
Νέα 24/10/2009 - 18:40

Ο Hiroshi Αoyama κατέκτησε την pole position των 250cc στην πίστα της Sepang, πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ δοκιμών, με χρόνο 2’06.767. Είναι φανερό ότι ο Ιάπωνας έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί δυναμικά το προβάδισμά του για τον Τίτλο στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Aoyama ήταν 0.332 δευτερόλεπτα ταχύτερος από το δεύτερο Jules Cluzel (Matteoni Racing), με τους Mike di Meglio (Mapfre Aspar) και Héctor Barberá (Pepe World Team) να ακολουθούν, ολοκληρώνοντας την πρώτη σειρά εκκίνησης.

 

Ο Marco Simoncelli πήρε την 8η θέση στις δοκιμές, κινούμενος 1.149 δευτερόλεπτα αργότερα από τον Aoyama. Ο Álvaro Bautista (Mapfre Aspar Team) θα ξεκινήσει πέμπτος, με τους Ratthapark Wilairot (Thai Honda PTT SAG) και Héctor Faubel (Valencia CF - Honda SAG) να συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά εκκίνησης, μπροστά από τον Simoncelli.

 

Πτώσεις σημείωσαν οι Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) – που θα ξεκινήσει τελικά 15ος – και Mattia Pasini (Paddock GP Racing Team), που έγραψε τελικά τον 12ο χρόνο. Ο Alex Debon σταμάτησε νωρίς την προσπάθειά του στα χρονομετρημένα, λόγω ενός μηχανικού προβλήματος. Τελικά, ο Ισπανός θα ξεκινήσει 11ος.

Επόμενο άρθρο »

SEPANG KΔ 125cc: Pole Position για Marquez.

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Aυτό το δαχτυλίδι ποιος θα το πάρει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα