• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στο προσκήνιο ο Folger
Οδήγησε την Kalex-Triumph στην Aragon
Νέα 22/06/2018 - 12:19

Στο τεστ της Kalex με τον κινητήρα της Triumph, που θα προμηθεύει τις μοτοσυκλέτες του ’19 στην Moto2, έδωσε το παρών και ο Jonas Folger.

 

Είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός, πρώην αναβάτης στη MotoGP, ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα από τότε που αποφάσισε να σταματήσει λόγω θεμάτων υγείας.

 

Ο Γερμανός ήταν ο οδηγός της Monster Tech3 μέχρι και στις αρχές της φετινής σεζόν, όταν ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την αγωνιστική του δράση.

 

Τη θέση του στην ομάδα πήρε εν τέλει ο Hafizh Syahrin, ο οποίος ανανέωσε με την ομάδα ενώ ο άλλος της οδηγός για το ’19 θα είναι ο Miguel Oliveira.

 

Για τον Folger δεν υπάρχει νεότερο για το αν επιθυμεί να επιστρέψει στη δράση, εφόσον έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

 

Ο Γερμανός ήταν στην Aragon στις αρχές της εβδομάδας και οδήγησε κατ’ αρχάς μια Kalex με το μοτέρ της Honda, γράφοντας συνολικά 50 γύρους.

 

Στη συνέχεια δοκίμασε για λίγο και τη νέα μοτοσυκλέτα της Moto2, αυτή με το καινούργιο πλαίσιο και τον καινούργιο κινητήρα (Triumph).

 

Ο συνιδρυτής της Kalex, Alex Baumgartel δήλωσε: «Εγώ κι ο Jonas θέλαμε να δούμε αν συνεχίσει να τον ενθουσιάζει η οδήγηση μοτοσυκλέτας».

 

«Θα έλεγα ότι τον είδα να έχει το χαμόγελο στα χείλη του και ότι το διασκεδάζει».

 

Με τις θέσεις στη μεγάλη κατηγορία να είναι σχεδόν όλες πιασμένες το 2019, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δούμε τον Folger και πάλι στην Moto2.

 

Ωστόσο «...θα δούμε πως νοιώθει. Τι αισθάνεται. Δεν έχουμε μιλήσει για τους στόχους του. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», τόνισε σχετικά ο Baumgartel.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2019

« Προηγούμενο άρθρο

Απέρριψε το 1+1 ο Petrucci

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα