• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα SBK-Motul στην Καλιφόρνια
Για τον 8ο Γύρο της σεζόν
Νέα 20/06/2018 - 13:59

Το Πρωτάθλημα των SBK-Motul ετοιμάζεται για τον επόμενο Γύρο του, αυτό το Σ/Κ από την ιστορική πίστα της Laguna Seca.

 

Μια πίστα που την αγαπάνε οι περισσότεροι αναβάτες και μια πίστα στην οποία ένα από τα φαβορί είναι ο Jonathan Rea.

 

Ο Ιρλανδός είναι ένας από τους έξι διαφορετικούς νικητές στους πρώτους εφτά Γύρους της σεζόν και θέλει να επιστρέψει δυνατός από την απογοήτευση του 2ου Αγώνα στο Brno.

 

Ο Rea έχει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Πρωταθλήματος (60) και θα προσπαθήσει να τις αυξήσει στη Laguna Seca.

 

Εκεί, ο άσος της Kawasaki δεν έχει καταφέρει ν’ ανέβει στο βάθρο σε μόλις δυο περιπτώσεις από τους οχτώ Αγώνες που έχει δώσει εκεί.

 

Μεγάλο φαβορί όμως είναι και ο Chaz Davies, που έχεις τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον στην πίστα, αλλά και τη μεγαλύτερη εμπειρία από το πέρασμά του στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα.

 

Μαζί με τον Marco Melandri, οι δυο τους θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Panigale το τελευταίο διάστημα.

 

Αναμφίβολα σημαντικός είναι ο Αγώνας για τους Αμερικανούς Jake Gagne (Honda) και PJ Jacobsen, με τον τελευταίο να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην πίστα στα SBK-Motul.

 

Η ομάδα που - ίσως - έχει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απ’ όλες αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρα αυτή της Pata Yamaha.

 

Το δίδυμό της, ο Michael Van der Mark και ο Alex Lowes έχουν πάρει τρεις νίκες στους τελευταίους τέσσερεις Αγώνες.

 

Θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν, έχοντας πάρει και οι δυο τους τις πρώτες τους νίκες στο Πρωτάθλημα πριν λίγες εβδομάδες.

 

Σε ανοδική πορεία, όμως, είναι και η Aprilia κι ένα αουτσάιντερ είναι σίγουρα ο Eugene Laverty που έχει πάρει νίκη με τους Ιταλούς εκεί (2013).

 

Μετά από 4 χρόνια, ο Loris Baz ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι στην Laguna Seca, συνεχίζοντας να μαθαίνει τα μυστικά της BMW του.

 

Στην Αμερικανική πίστα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και ο Jordi Torres, που συνεχίζει να βελτιώνεται πάνω στην MV Agusta του.

 

Να σημειώσουμε ότι και οι δυο Αγώνες στην Αμερική, θα ξεκινήσουν στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Marquez-Pedrosa παίζουν... μπάλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Πολλά νέα πράγματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα