• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Πολλά νέα πράγματα!
Εξάτμιση, κιβώτιο, πλαίσιο, ψαλίδι!
Νέα 20/06/2018 - 13:23

Με την απουσία των Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso από το τεστ στο Montmelo, όλο το βάρος έπεσε στον Danilo Petrucci.

 

Ο Ιταλός ήταν η μοναδική GP18 στην πίστα και η Ducati του έδωσε πάρα πολλά καινούργια πράγματα για να δοκιμάσει.

 

Κάποια από αυτά τα είχαν ήδη δοκιμάσει οι εργοστασιακοί, όπως την εξάτμιση, αλλά τα άλλα έμπαιναν για πρώτη φορά στην Desmosedici.

 

Ο Petrux - που είχε και μια πτώση κι έχασε πολύτιμο χρόνο - δοκίμασε στη Βαρκελώνη τη νέα εξάτμιση, αλλά κι ένα νέο κιβώτιο, ένα νέο πλαίσιο κι ένα νέο ψαλίδι.

 

Η πτώση για τον Danilo ήρθε όταν δοκίμαζε το νέο ψαλίδι και ο ίδιος, αστειευόμενος (παρά το ότι χτύπησε λίγο) έλεγε μετά:

 

«Πρώτος το δοκίμασα και πρώτος έπεσα με αυτό».

 

Δοκιμάζοντας όλα αυτά τα νέα εξαρτήματα, ο Ιταλός είπε: «Βρήκα κάτι ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να κάνουμε κι άλλες συγκρίσεις».

 

«Δεν ξέρω και πότε θα τα πάρω. Δουλεύουν σκληρά και σίγουρα τα θέλω, μιας και το νέο κιβώτιο και η εξάτμιση κάνουν πολύ ομαλή την έξοδο από τις στροφές».

 

«Είναι κάτι που εγώ και ο Lorenzo το ζητάμε για περισσότερο από ένα χρόνο, γιατί μέσα στις στροφές θέλουμε πιο ομαλό τον κινητήρα».

 

Ο Petrux έκανε 7 μόλις γύρους με το νέο ψαλίδι, προτού έρθει η πτώση. «Λυπάμαι γιατί ήταν το πρώτο τεστ που δοκίμαζα νέα πράγματα κι έπεσα με το πιο σημαντικό».

 

«Μπορούμε όμως ήδη να δούμε τη διαφορά και δοκιμάσαμε τα περισσότερα από αυτά. Δυστυχώς με την πτώση έπεσα κι έχασα δυο ώρες».

 

Παρά το πρόωρο τέλος στο τεστ, ο Danilo ήταν πολύ γρήγορος κι έκανε τον 4ο καλύτερο γύρο της ημέρας, 0.572’’ πίσω από τον Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Τα SBK-Motul στην Καλιφόρνια

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Κουζής με Honda CRF450R Πρωταθλητής της ΜΧ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα