• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ κακό για το τίποτα!
Κανένα στοιχείο για το μέλλον του Dani
Νέα 14/06/2018 - 17:49

Σήμερα το απόγευμα, στις 17:15 ώρα Ελλάδας, είχε προγραμματιστεί μια συνέντευξη τύπου με τον Dani Pedrosa.

 

Το παρών έδωσαν πολλοί δημοσιογράφοι, με τον ίδιο τον Ισπανό αναβάτη να αστειεύεται λέγοντας ότι είναι τόσοι πολλοί, σαν να κέρδισε τον Αγώνα!

 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Pedrosa θα έδινε συνέντευξη τύπου, πολλοί πίστεψαν ότι θα μιλούσε για το μέλλον του.

 

Αυτό είχε πει και ο ίδιος πριν δυο εβδομάδες, ότι δηλαδή στο Grand Prix της Βαρκελώνης θα ανακοινώσει την απόφασή του για το 2019 και μετά.

 

Την ανακοίνωση περιμέναμε σήμερα και μάλιστα το ίδιο το επίσημο site του MotoGP την έδειξε ζωντανά (!), ωστόσο κανένα νέο δεν βγήκε προς τα έξω.

 

Πολύ κακό για το τίποτα λοιπόν!

 

Ο Dani Pedrosa αφού ζήτησε συγγνώμη που δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει τις προσδοκίες όλων για μια ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον του, είπε:

 

«Πραγματικά πίστευα ότι θα είχα κάτι να πω γι’ αυτό και προγραμματίστηκε η συνέντευξη τύπου, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα».

 

«Υπάρχουν επιλογές, τις σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ να πω ποιες είναι αυτές οι επιλογές ή κάτι παραπάνω».

 

Κάποιοι τον πίεσαν, αλλά τα χείλη του Pedrosa παρέμειναν κλειστά.

 

Το μόνο που βγήκε ως είδηση, ήταν το γεγονός ότι ο Ισπανός αποκάλυψε ότι ήδη όταν υπέγραφε πριν από δυο χρόνια την ανανέωση του συμβολαίου του, ήξερε ότι αυτό θα ήταν και το τελευταίο του με την Honda.

 

«Λίγο-πολύ έτσι είναι... το ήξερα ότι θα έκανα καινούργια πράγματα μετά από δυο χρόνια. Είναι απλό και δεν κρύβεται από πίσω του τίποτα το περίπλοκο».

 

Σ’ αυτό το σημείο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Dani Pedrosa.

 

Ο τρόπος, πάντως, με τον οποίο μίλησε στην αρχή της συνέντευξης, παραπέμπει σε οδηγό που δεν θα σταματήσει την καριέρα του.

 

Όπως φαίνεται, πρώτο του μέλημα είναι να εξετάσει τις επιλογές που έχει και στη συνέχεια να αποφασίσει, χωρίς - όμως - να αποκλείει και την απόσυρσή του.

 

Στο paddock ακούγεται ότι ο Dani ίσως πάει στη δορυφορική ομάδα της Yamaha (όπως και αν αυτή τελικά υπάρξει το ’19) ή μπορεί να γίνει δοκιμαστής της ΚΤΜ!

Επόμενο άρθρο »

Montmelo: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Ελπίζει ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα