• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Test @ Mugello
Διακόπηκε νωρίς λόγω βροχής
Νέα 05/06/2018 - 14:07

Τη Δευτέρα, χτες, οι ομάδες των κατηγοριών Moto3 και Moto2 επέστρεψαν στην πίστα του Mugello για το προγραμματισμένο τεστ.

 

Η βροχή έφερε πρόωρο τέλος στις δοκιμές, αλλά οι ομάδες και οι αναβάτες πρόλαβαν να ολοκληρώσουν κάποια πράγματα.

 

Στην Moto3, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Marco Bezzecchi (φωτ.) δοκίμασε διαφορετικές ρυθμίσεις ανάρτησης για λιγότερες ταλαντώσεις στις ανοιχτές στροφές.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Jakub Kornfeil, δούλεψε πιο πολύ με το μπροστά μέρος της μοτοσυκλέτας του, ενώ δοκίμασε νέα πιρούνια.

 

Και οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενοι με τ’ αποτελέσματα των δοκιμών.

 

Με το μπροστά μέρος της μοτοσυκλέτας του δούλευε και ο Andrea Migno, επίσης με μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, ενώ περιμένει να πάρει νέα πιρούνια σύντομα.

 

Στην ομάδα της Petronas, που έντονες φήμες ακούγονται ότι θα είναι και στη μεγάλη κατηγορία σύντομα, ο Ayumu Sasaki δοκίμασε διάφορά set-up.

 

Ο Ιάπωνας είχε πέσει κι είχε τραυματιστεί ελαφρά στο Le Mans, έπεσε στα ελεύθερα και στο Mugello, ενώ δεν απέφυγε μια πτώση ούτε στο τεστ.

 

Διαφορετικές γραμμές στα φρένα δοκίμαζε ένας άλλος Ιάπωνας, ο Kazuki Masaki, ενώ ο Rodrigo ήθελε να επιβεβαιώσει αν η αλλαγή κατεύθυνσης που έχουν πάρει είναι σωστή.

 

Με το μπροστά μέρος της μοτοσυκλέτας του δούλεψε ο Tony Arbolino, ενώ το δίδυμο της Leopard Racing είχε πτώση (Bastianini-Dalla Porta).

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Φεύγει ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Test Moto2 @ Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα