• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Moto2 @ Mugello
Πρόωρο τέλος λόγω βροχής
Νέα 05/06/2018 - 13:50

Τη Δευτέρα, χτες, οι ομάδες των κατηγοριών Moto3 και Moto2 επέστρεψαν στην πίστα του Mugello για το προγραμματισμένο τεστ.

 

Η βροχή έφερε πρόωρο τέλος στις δοκιμές, αλλά οι ομάδες και οι αναβάτες πρόλαβαν να ολοκληρώσουν κάποια πράγματα.

 

Στην Moto2, ο νικητής του Αγώνα Miguel Oliveira (φωτ.) - μαζί με τον Brad Binder - δούλεψαν κυρίως με το set-up για την είσοδο και το μέσο της στροφής.

 

Η Speed Up είχε καινούργια πιρούνια για τους οδηγούς της και ο Fabio Quartararo δήλωσε ότι έγινε σημαντική πρόοδος. Βελτιώθηκαν και σε τελική στην ευθεία.

 

Ο Romano Fenati ακολούθησε τελείως διαφορετικό δρόμο στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, αλλά όπως και στον Αγώνα αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Πτώση είχε και στις δοκιμές ο Mattia Pasini, ο οποίος προτού κάνει το λάθος που τον έστειλε στα χαλίκια, ήταν πρώτος και με δυνατό ρυθμό στον Αγώνα.

 

Στην Dynavolt ο Vierge έγραψε πολλούς γύρους, προσπαθώντας να κατανοήσει τι δεν του βγήκε και δεν έκανε τόσο καλό Αγώνα την Κυριακή.

 

Στις λεπτομέρειες με το set-up της μοτοσυκλέτας του δούλεψε ο Schrotter, ενώ στη Γερμανική ομάδα είχαν ένα νέο πιρούνι για δοκιμές.

 

Έχοντας χάσει αρκετό χρόνο από τη μοτοσυκλέτα του, λόγω τραυματισμού, ο Aegerter δούλεψε αρκετά με την ομάδα του, ρίχνοντας κυρίως το βάρος στη γεωμετρία.

 

Στην NTS, οι Steven Odendaal καιJoe Roberts πήραν τους πρώτους τους βαθμούς για τον κατασκευαστή στο Mugello.

 

Στο τεστ είχαν στη διάθεσή τους ένα νέο πλαίσιο, με τους δυο οδηγούς να μιλούν με καλά λόγια γι’ αυτό με το πέρας της ημέρας.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Test @ Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Έπρεπε να τιμωρηθεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα