• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SAN CARLO HONDA: De Angelis - Elias στοχεύουν ψηλά.
Οι δύο αναβάτες της Ιταλικής ομάδας έχουν καλό ηθικό εν όψει του αγώνα της Sepang.
Νέα 22/10/2009 - 10:59

Μετά από δύο εγκαταλείψεις, ο Alex De Angelis επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, την προηγούμενη Κυριακή στο Phillip Island και αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με τους Randy De Puniet και Loris Capirossi, με 101 βαθμούς.

 

"Θεωρητικά στη Μαλαισία θα πρέπει να προβληματιστούμε, διότι όλη τη φετινή χρονιά η δύναμή μας είναι στις γρήγορες στροφές, όπως στο Phillip Island. Αντίθετα, η Sepang έχει αρκετά hairpins που απαιτούν καλή επιτάχυνση και δυνατές εξόδους και αυτά δεν είναι από τα δυνατά μας σημεία", είπε ο αναβάτης από το San Marino.

 

"Παρόλα αυτά, βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση, η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Πηγαίνω στην Sepang όντας έβδομος στο Πρωτάθλημα, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ", πρόσθεσε ο De Angelis.

Elias
Elias

 

O Alex ελπίζει να παραμείνει στα MotoGP, εξασφαλίζοντας μια θέση στην ομάδα της Scot Honda για το 2010, ενώ ο Toni Elias φαίνεται να μετακομίζει στην Moto2.

 

Ο Ισπανός πηγαίνει στην Sepang όντας μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τον team mate του και ελπίζει για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από τη δέκατη θέση που πέτυχε στο Phillip Island. "Στην Αυστραλία προβληματιστήκαμε αρκετά, αλλά αυτό δεν ήταν έκπληξη για εμάς. Το καλό είναι ότι παραμείναμε εντός στόχων, έχουμε επαφή με την έβδομη θέση και στους τελευταίους δύο αγώνες θα προσπαθήσω να τερματίσω τουλάχιστον έβδομος", δήλωσε o Elias.

 

"Στην Αυστραλία είχαμε προβλήματα πρόσφυσης από το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, κάτι που είναι η Αχίλλειος Πτέρνα μας όλη τη σεζόν. Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα επαναληφθεί στη Μαλαισία. Η πίστα μου αρέσει πολύ και οι συνθήκες μας ταιριάζουν, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

 

"Ο De Angelis δεν αγαπάει ιδιαίτερα την Sepang, αλλά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύω ότι θα τα παέι καλά αυτό το σαββατοκύριακο. Από την άλλη πλευρά, ο Toni αγαπάει πολύ αυτή την πίστα και εκτιμώ ότι μπορεί να παλέψει για την έβδομη θέση του Πρωταθλήματος", δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας San Carlo Honda, Fausto Gresini.

Επόμενο άρθρο »

EDWARDS: Στο δρόμο για την 5η θέση.

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Portimao: ΗAGA Vs SPIES για τον Tίτλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα