• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Θέλει να "κλειδώσει" τον Τίτλο στην Sepang.
O Ιταλός θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο.
Νέα 22/10/2009 - 06:56

Ο Valentino Rossi δήλωσε ότι θέλει να "κλειδώσει" το φετινό Τίτλο στην Μαλαισία και να μην περιμένει όλα να κριθούν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην Valencia. Ο Ιταλός πηγαίνει στην πίστα της Sepang με μια σεβαστή διαφορά 38 βαθμών, οπότε οι πιθανότητές του να κατακτήσει το Πρωτάθλημα  αυτό το σαββατοκύριακο είναι αρκετές.

 

Ο Rossi έχει άσχημες αναμνήσεις από την τελευταία χρονιά που το Πρωτάθλημα κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα, στην Ισπανική πίστα. Ήταν το 2006, όπου ο Ιταλός πραγματοποίησε ένα αρκετά ασυνήθιστο για αυτόν λάθος, δωρίζοντας έτσι τον Τίτλο στον Nicky Hayden. "Σίγουρα είναι καλύτερο να τελειώσουμε νωρίς το Πρωτάθλημα, όχι όμως λόγω του ότι συνέβη στην Valencia το 2006. Όταν τα Πρωταθλήματα κρίνονται στον τελευταίο αγώνα, τα πάντα μπορούν να συμβούν και θέλουμε να αποφύγουμε κάποια άσχημη έκπληξη", δήλωσε ο Rossi.

 

"Δεν ανησυχώ για τον τελευταίο αγώνα, εξ αιτίας του ότι συνέβη το 2006. Είναι μια ακόμα πίστα και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να νικήσουμε και εκεί", τόνισε ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

WSBK-Portimao: ΗAGA Vs SPIES για τον Tίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

DOOHAN: "Ο Lorenzo θα δυναμώσει κι άλλο!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα