• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απαράδεκτο και ανόητο
Χαρακτηρίζει το λάθος του ο Dovi
Νέα 20/05/2018 - 19:51

Ένα δεύτερο συνεχόμενο «μηδέν» για τον Andrea Dovizioso και τα πράγματα δεν δείχνουν ευοίωνα για τον Ιταλό αναβάτη της Ducati.

 

Μετά και το Le Mans, «βυθίστηκε» ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, υποχωρώντας στην 9η θέση, 49β πίσω από τον Marquez.

 

«Μου είναι πολύ, πάρα πολύ δύσκολο να καταπιώ το λάθος που έκανα. Δεν μου ταιριάζει... είναι απαράδεκτο... πραγματικά ανόητο».

 

«Όταν είσαι πιο γρήγορος από τους άλλους, όπως σήμερα, το να πετάς έτσι τον Αγώνα είναι απαράδεκτο. Δεν γίνεται να κάνω τέτοια λάθη, αν θέλω να παλέψω για τον Τίτλο με τον Marquez».

 

Λίγο πριν τη μοιραία στιγμή, έδινε μάχες με τον Jorge Lorenzo.

 

«Ήθελα να περάσω τον Jorge, ενώ είχα πίσω μου τον Zarco. Τον έβλεπα κάπως ανήσυχο, ο Marc δυσκολευόταν κι εγώ είχα στο μυαλό μου να περάσω τον Jorge».

 

Μετά την απογοήτευση δεν του μένει κάτι άλλο από το να κοιτάζει μπροστά.

 

«Πραγματικά είμαι πολύ νευριασμένος τώρα, αλλά από την άλλη το ότι είμαστε ανταγωνιστικοί είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε για το Πρωτάθλημα».

 

«Πρέπει να καλύψουμε πολύ έδαφος, αλλά ο Τίτλος δεν έχει χαθεί. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν».

 

Με δεδομένο ότι η Ducati παρουσιάστηκε δυνατή τόσο στην Jerez, όσο και στο Le Mans, σε πίστες που δεν είναι ανταγωνιστική κανονικά, αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

 

«Δεν μπορώ να το πω αυτό ακόμα... δεν έχουμε κάνει σημαντικές συγκρίσεις, πάντως είναι σίγουρο ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα απ’ ότι πέρυσι».

 

Από την άλλη, η διαφορά με τον Marquez και την Honda - έτσι όπως είναι φέτος η RC213V - είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί.

 

«Ο Marc διαχειρίζεται όλες τις καταστάσεις, κάνει τη διαφορά και αυτό είναι φανερό. Πέρα απ’ αυτόν όμως είναι κι άλλοι δυνατοί οδηγοί την Κυριακή».

 

Ο επόμενος Αγώνας είναι ο εντός έδρας για τον Dovi.

 

«Είναι δύσκολο να μιλάω για το Mugello τώρα... σίγουρα θα είμαστε δυνατοί κι εκεί. Το πόσο, δεν το ξέρω. Άλλωστε σε κάθε Αγώνα συμβαίνουν και διαφορετικά πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Ανυπόμονος ο Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα