• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΚΑΤ
Pole No 12 για τον Martin!
Νέα 19/05/2018 - 14:58

Τα τελευταία λεπτά, όπως πάντα, ήταν τα πιο συναρπαστικά στις κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας, με τον Martin να παίρνει την 12η pole της καριέρας του.

 

Ο Ισπανός βρήκε λύσεις με τη μοτοσυκλέτα του κι όταν ο Martin νοιώσει άνετα πάνω στη Honda του έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Και το έκανε και σήμερα, κατακτώντας την pole position για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά και το 2017, κάνοντας παράλληλα νέο απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά ο Jakub Kornfeil που έκανε στο τέλος έναν καταπληκτικό χρόνο, την ώρα που ο Bastianini συμβιβαζόταν με την 3η θέση.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Marcos Ramirez, μπροστά από τον Albert Arenas και τον Marco Bezzecchi, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

 

Ο Niccolo Antonelli, ο μόνος άλλος που έχει καταφέρει στο παρελθόν να πάρει pole στο Le Mans από τους συμμετέχοντες φέτος στην Moto3, ήταν 7ος.

 

Στη δεκάδα πήραν θέση ο Fabio di Giannantonio, ο Andrea Migno αλλά και ο Aron Canet, ο οποίος όμως μετά την τιμωρία που έχει δεχτεί από την Jerez, θα είναι τελευταίος στην εκκίνηση αύριο.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

“Άσφαλτος”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα