• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ3
Ο Vinales κέρδισε, ο Marquez έπεσε!
Νέα 19/05/2018 - 14:59

Κερδισμένος από τις ΕΔ3 ήταν ο Maverick Vinales, ο οποίος είδε το όνομά του - μετά από εννέα ολόκληρους μήνες - να είναι στην πρώτη θέση μιας επίσημης περιόδου δοκιμών!

 

Περίπου στα μισά της διαδικασίας είχαμε την πρώτη αλλαγή στην 10άδα των πρώτων που θα έπαιρνε απευθείας την πρόκριση για τις ΚΑΤ2.

 

Ήταν ο Cal Crutchlow αυτός που ανέβηκε στην πρώτη θέση, την οποία του πήρε 13 λεπτά πριν από το τέλος ο Johann Zarco, που αγωνίζεται εντός έδρας.

 

Τα τελευταία πέντε λεπτά ήταν συναρπαστικά και βλέπαμε τον ένα γρήγορο γύρο μετά τον άλλον!

 

Στην αρχή ενός γρήγορου γύρου του, ο Marquez είχε την 6η φετινή του πτώση και χάλασε από τα αριστερά το αεροδυναμικό του φέρινγκ.

 

Έμεινε όμως στην πίστα με αυτή τη μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα πήρε την πρώτη θέση, ενώ λίγο νωρίτερα ο Lorenzo είχε κερδίσει το χρόνο του Zarco.

 

Ένα λεπτό πριν από το τέλος ο Johann Zarco κατέβηκε κάτω από τον απόλυτο χρόνο πίστας που είχε σημειώσει χτες ο Andrea Dovizioso.

 

Ο Γάλλος έκανε 1:31.866 κι έμεινε στην 1η θέση για λίγο, την ώρα που ο Valentino Rossi έκανε 1:31.810 και περνούσε αυτός στην κορυφή!

 

Με την καρώ σημαία να έχει πέσει, ο Marquez έκανε νέο εξαιρετικό χρόνο, στο 1:31.774, όμως δεν ήταν αρκετός για να του δώσει την πρωτοπορία.

 

Με τον τελευταίο του γύρο, ο Maverick Vinales κατάφερε να σημειώσει νέο απόλυτο χρόνο πίστα στο 1:31.619 και ν’ αφήσει πίσω του τον συμπατριώτη του.

 

Από τον περσινό Γύρο της Aragon, όταν είχε πάρει την pole, είχε να δει ο Vinales το όνομά του στην πρώτη θέση ενός επίσημου session του MotoGP!

 

Τρίτος ήταν ο Rossi, με τέταρτο τον Johann Zarco που δεν κατάφερε να βελτιώσει κι άλλο το χρόνο του στον τελευταίο του γύρο.

 

Με το χτεσινό του χρόνο ο Dovi είναι στην πεντάδα των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Πίσω του είναι ο Lorenzo, ο Jack Miller με την GP17 της Pramac, η Aprilia του Aleix Espargaro και η Ducati του Rabat που κατάφερε στο τέλος να μπει στη δεκάδα.

 

Την τελευταία θέση που δίνει απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2 πήρε ο Andrea Iannone εις βάρος του Cal Crutchlow που έμεινε για 83χιλ εκτός.

 

Στη μάχη των ΚΑΤ1, μαζί με τον Βρετανό, θα είναι και ο Petrucci, ο Rins αλλά και ο Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Απολύθηκε ο Bartholemy

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα