• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κλειστή η πόρτα της Tech3
Για τον Bradley Smith....
Νέα 14/05/2018 - 11:32

Ο Bradley Smith ήλπιζε ότι θα βρει θέση στην πρώην ομάδα του, την Tech3, μετά την απόφαση της ΚΤΜ να πάρει στη θέση του τον Johann Zarco.

 

Οι ελπίδες του έβρισκαν υποστηρικτή και τον Pit Beirer της ΚΤΜ, ο οποίος έλεγε ότι αν ο Βρετανός κάνει μια πολύ καλή χρονιά, θα έχει θέση στην Tech3.

 

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, καθώς - όπως υπογραμμίζει ο ιδιοκτήτης της Tech3, Herve Poncharal - δεν βγάζει νόημα η επιστροφή του!

 

Άλλωστε, όπως μας υπενθυμίζει ο Poncharal, η συμφωνία με την ομάδα του και την ΚΤΜ, ήταν να γαλουχεί η Tech3 νέα ταλέντα στο χώρο.

 

«Τον ξέρω και τον σέβομαι τον Bradley και ποτέ δεν θα πω κακή κουβέντα γι’ αυτόν. Είναι καλός αναβάτης», σχολιάζει ο Poncharal.

 

«Έχω υπογράψει όμως για να έχω νέα ταλέντα και δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας οδηγός που έχασε τη θέση του από το εργοστάσιο, θα έρθει σ’ εμάς που έχουμε στόχο να τροφοδοτούμε το εργοστάσιο, για να επιστρέψει και πάλι εκεί;»

 

«Το παραπάνω μήνυμα μου είναι παντελώς αδύνατον να το καταλάβω. Επομένως όχι, δεν θα έρθει».

 

«Και δεν λέω όχι στον Bradley, αλλά η αποστολή μου ως δορυφορική ομάδα της ΚΤΜ είναι να ανδρώνω νεαρά ταλέντα για να γίνονται εργοστασιακοί».

 

«Άκουσα τις φήμες, αλλά ποτέ δεν ήρθε κανείς να μου πει κάτι, ούτε ο Beirer ούτε ο Smith. Άκουσα που είπε ότι υπάρχουν δυο ακόμα ΚΤΜ και θα κυνηγήσει τη μια».

 

«Τώρα υπάρχει μόνο μια διαθέσιμη, μιας και του χρόνου θα έρθει ο Miguel. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, αλλά όχι... αυτό δεν βγάζει νόημα για εμένα».

Επόμενο άρθρο »

Aprilia και Suzuki στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Μένει ή φεύγει ο Dovi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα