• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει ή φεύγει ο Dovi;
Θα το ξέρουμε μέχρι το Mugello!
Νέα 14/05/2018 - 10:55

Την κατάσταση που επικρατεί με τον Andrea Dovizioso και την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ducati, αναλύει ο Gigi DallIgna.

 

Ο ισχυρός άνδρας των κόκκινων δεν μασά τα λόγια του:

 

«Πρέπει να λύσουμε το θέμα αυτό το γρηγορότερο δυνατό. Μιλάμε με τον Andrea, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες».

 

«Νομίζω ο Dovi θα μας πει το ναι ή το όχι μέχρι το Mugello».

 

Όμως δεν είναι το μοναδικό «παζλ» που καλείται να λύσει ο DallIgna, καθώς ανοιχτή μένει η δεύτερη θέση στο γκαράζ της ομάδας.

 

Ο Jorge Lorenzo δεν αποκλείεται να φύγει και αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί για τη θέση του, συμπεριλαμβανομένου και του Andrea Iannone!

 

«Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητά μας είναι να ανανεώσουμε με τον Dovi. Όσο για τον Lorenzo; Δεν είμαι χαρούμενος, όπως και όλοι οι Ducatisti».

 

Ο Ισπανός πήρε νέα εξαρτήματα τόσο στην Jerez, όσο και στις ιδιωτικές δοκιμές της Ducati στο Mugello. Ο Dall’Igna ξεκαθαρίζει:

 

«Δεν ήταν ακριβώς ένα νέο πλαίσιο, αλλά αυτό που είχε ο Dovi το χειμώνα και στην αρχή της χρονιάς. Το δοκιμάσαμε με τον Andrea στο Qatar και δεν έκανε μεγάλη διαφορά».

 

«Για τον Lorenzo προτιμήσαμε να περιμένουμε μέχρι την κατάλληλη στιγμή και σκεφτήκαμε ότι μετά την Jerez θα μπορούσε να το δοκιμάσει».

 

Και συνεχίζει για τον Jorge:

 

«Δεν είμαστε χαρούμενοι με τ’ αποτελέσματά του φέτος αλλά συχνά είμαι ικανοποιημένος με το πόσο γρήγορος μπορεί να είναι με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Το να πας από την Honda στην Ducati, ή το ανάποδο, είναι πιο εύκολο απ’ ότι με την Yamaha. Και το λέω αυτό γιατί οι μοτοσυκλέτες είναι εντελώς διαφορετικές, όπως το στυλ κι άλλα πολλά».

 

Η απόδοση του Marquez στις ιδιωτικές δοκιμές στο Mugello, όπου και ανεπίσημα έκανε τον καλύτερο χρόνο, δεν ξάφνιασε τον DallIgna:

 

«Τον ξέρουμε τον Marc και την Honda», απαντά χαμογελώντας. «Θα είναι δυνατοί σε κάθε πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Κλειστή η πόρτα της Tech3

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα