• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda CBR600RR ABS και πολλά άλλα δώρα
Νέα Αγοράς 19/08/2009 - 15:14

Φέτος και για πρώτη φορά δόθηκε στα μέλη του MotoGranPrix Club ένα τόσο σημαντικό δώρο, όπως η μοτοσυκλέτα Honda CBR600RR ABS αξίας 14.120 ευρώ.

Τα μέλη του MotoGrandPrix Club ίσως να δυσανασχέτησαν κάπως, γιατί οι κληρώσεις των δώρων που είχαν συνηθίσει να περιμένουν από τις εκπομπές των MotoGP στην τηλεόραση, δεν εμφανίστηκαν φέτος.

 

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως φέτος μόνο τα μέλη μπαίνουν στην κλήρωση για την Honda CBR600RR ABS, την οποία έχουν πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουν, λόγω του ότι δεν πρόκειται για ανοικτή κλήρωση με πολλές χιλιάδες ηλεκτρονικούς λαχνούς, όπως στο παρελθόν.

 

Επιπλέον ήδη υπάρχουν πολλά εξτρά δώρα που κέρδισαν και άλλα μέλη εκτός του μεγάλου τυχερού Γιάννη Σίπκα που κέρδισε τη μοτοσυκλέτα και βέβαια θα εξαιρεθεί των άλλων μεγάλων δώρων, όπως: 

 

• ένα πλήρες πακέτο προϊόντων της Γαλλικής ΙΡΟΝΕ αξίας 500 €, προσφορά της Δ. Σταχούλης & ΣΙΑ Ο.Ε.www.ipone.gr,

• H ακτινική τρόμπα φρένου BREMBO 19RCS όπως και την αντίστοιχη BREMBO 16RCS για τον συμπλέκτη, προσφορά του BRAKE SHOP.

• Tα καταστήματα PAPASTAVROU SHOPS προσφέρουν ένα συλλεκτικό κράνος AGV VALENTINO ROSSI FACE που είναι ένα κράνος που κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα, με ανεκτίμητη αξία πλέον, αφού φέρει την υπογραφή του ίδιου του Rossi! Βέβαια η λίστα των δώρων μεγαλώνει συνεχώς και τα μέλη του «γρηγορότερου» και πιο ενημερωμένου club θα ειδοποιούνται για κάθε νέο δώρο - www.papastavroushops.gr

• H SIDI η γνωστή εταιρία που υποστηρίζει στην κατηγορία ΜotoGP τους Capirossi, Edwards, Vermeulen, εξέλιξε με τη βοήθειά τους μια εκπληκτική μπότα την «VORTICE», με εξελιγμένους μηχανισμούς σύσφιξης, με προστασία κνήμης, πτέρνας, αστραγάλων, με μοναδικό εξαερισμό στο μπροστινό μέρος, η Vortice έχει ενσωματωμένη την τελευταία τεχνολογία αγώνων. Οι μπότες αυτές θα είναι ένα ακόμη μεγάλο δώρο για τα μέλη του MotoGrandPrix Club, θα κληρωθεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και πρόκειται για το ίδιο μοντέλο που χρησιμοποιούν οι δοκιμαστές μας, αφήνοντάς μας τις καλύτερες εντυπώσεις.

• Η εταιρεία Motomax αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας VEMAR, προσφέρουν την replica του ANDREA DOVIZIOSO, με την υπογραφή του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με την κ. Ειρήνη Μπλούνα, στο τηλέφωνο 210 61 25126 ή στοmail: i.blouna@2delta.gr

Επόμενο άρθρο »

Peugeot Vox 110: Επώνυμο και φθηνό

« Προηγούμενο άρθρο

Φόρμα Dainese Kevin Schwantz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα