• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Νέα άσφαλτος στην Jerez;
Αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι!
Νέα 30/04/2018 - 17:32

Σε αντίθεση με τα GP σε Αργεντινή και Τέξας, η Michelin θα είναι έτοιμη για το Γύρο στην Jerez, όπου αυτό το Σ/Κ θα διεξαχθεί ο 4ος Αγώνας της σεζόν.

 

Και αυτό επειδή στην Ισπανική πίστα έχει κάποια δεδομένα από τη νέα άσφαλτο που περάστηκε πριν μερικούς μήνες, κάτι που δεν ίσχυε στις δυο άλλες περιπτώσεις.

 

Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από ιδιωτικές δοκιμές που έκαναν κάποιες ομάδες στην πίστα, συμπεριλαμβανομένης και της Honda με τους Marquez-Pedrosa.

 

Ο Αγώνας στην Jerez θα είναι σημαντικός για τον Γάλλο κατασκευαστή, μιας και θα σηματοδοτήσει την 400ή του νίκη στη μεγάλη κατηγορία (από το 1973).

 

Η Michelin θα φέρει τρεις επιλογές ελαστικών, τα μαλακά, τα μεσαία και τα σκληρά, με τα μπροστινά να είναι συμμετρικά και τα πίσω μόνο ασύμμετρα.

 

Έτσι, τα πίσω ελαστικά θα έχουν ενισχυμένη τη δεξιά τους πλευρά, με την πίστα να έχει οχτώ δεξιές και μόλις πέντε αριστερές στροφές.

 

Το ίδιο ισχύει και για τα βρόχινα ελαστικά, σε περίπτωση που βρέξει κατά τη διάρκεια του Αγωνιστικού τριημέρου.

 

«Μετά από τρεις πολύ απαιτητικούς Αγώνες και τρία χειμερινά τεστ, είναι ωραίο που επιστρέφουμε στην Ευρώπη», σχολιάζει ο Piero Taramasso.

 

«Πάμε όμως και πάλι σε μια πίστα με νέα άσφαλτο και δεν έχουμε πολλά δεδομένα για την απόδοση των ελαστικών μας αυτό το Σ/Κ».

 

«Πήραμε όμως κάποια δεδομένα από τις ιδιωτικές δοκιμές που έγιναν εκεί και φέρνουμε ελαστικά που θεωρούμε ότι θα ανταπεξέλθουν στη νέα άσφαλτο».

 

«Πιστεύουμε ότι θα δώσουμε σε όλους τους οδηγούς την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να επιλέξουν τα καλύτερα ελαστικά για το στυλ και τη μοτοσυκλέτα τους».

Επόμενο άρθρο »

Θέλει καλύτερο σουβενίρ ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Πέντε οδηγοί με 8β διαφοράς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα