• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Απογοήτευση για τον Αγώνα
Χαρούμενος για το Πρωτάθλημα
Νέα 25/04/2018 - 11:54

Η GP18 χάρισε τη νίκη στον Andrea Dovizioso στο Qatar, απέναντι σε μια πολύ δυνατή Honda σε μια πίστα που δεν ταιριάζει στην RC213V.

 

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους κόκκινους, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν πολύ σε Αργεντινή και Τέξας.

 

Όπως και ο Andrea Dovizioso, έτσι και ο επικεφαλής του Αγωνιστικού της Ducati, Gigi DallIgna, δεν μπορεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

 

Έστω κι αν, σε σχέση με το 2017 ο οδηγός του έχει 16 βαθμούς περισσότερους μετά τους 3 πρώτους Αγώνες και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

«Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πέρυσι δυσκολευτήκαμε περισσότερο. Με καλύτερη εκκίνηση θα ήταν μαζί με τον Valentino κι αυτό μου δίνει αισιοδοξία για το μέλλον και είμαι χαρούμενος αναφορικά με το Πρωτάθλημα».

 

Για τους κόκκινους υπάρχει και το θέμα των συμβολαίων για τους δυο αναβάτες τους, με πληροφορίες από Ιταλία να θέλουν τον Dovi να αρχίζει να δυσαρεστείται από την αργοπορία.

 

«Πρέπει να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και για τις δυο πλευρές. Έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες. Δεν υπάρχουν υπογραφές, αλλά είμαι αισιόδοξος».

 

Για τον Lorenzo αρκέστηκε να πει: «Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωσή του».

 

Ακολουθεί η Jerez στις αρχές του επόμενου μήνα, μια πίστα όχι και τόσο ευνοϊκή για τους κόκκινους αν και πέρυσι εκεί ο Lorenzo είχε πάρει το βάθρο.

 

«Το χειμώνα ο Dovi ήταν πιο γρήγορος από τον Jorge εκεί. Πάμε με αυτοπεποίθηση στην Jerez, αν και δεν έχουμε κάτι καινούργιο για τον Αγώνα».

 

«Δουλεύουμε σκληρά, αλλά δεν νομίζω να προλάβουμε να φέρουμε κάτι καινούργιο στην πίστα πριν το Mugello».

Επόμενο άρθρο »

“Πολύ μακριά” Dovi-Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bradl σε Brno και Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα