• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Φέτος;
Δεν θα συμβιβάζομαι με 6ες θέσεις!
Νέα 25/04/2018 - 10:47

Ο Cal Crutchlow ήταν στην 6η θέση, κυνηγώντας τον Johann Zarco μπροστά του, όταν έχασε το μπροστινό κι έπεσε στην 20η στροφή της πίστας στον 8ο γύρο.

 

Μιλώντας μετά για το περιστατικό, ο Βρετανός εξήγησε ότι:

 

«Έκανα ένα ανόητο λάθος. Ετοιμαζόμουν για να κάνω την κίνησή μου στη 1 επί του Zarco, αλλά όταν άνοιξα το γκάζι μου δίπλωσε το μπροστινό».

 

«Φέτος δεν είμαι για 6ες θέσεις και δεν θα συμβιβαστώ με μια 6η... σήμερα ούτε κατά διάνοια δεν άξιζα την 6η. Είχα την ταχύτητα να είμαι 2ος».

 

«Όταν κάποιος μπροστά σου είναι πιο αργός από εσένα, πρέπει να του επιτεθείς. Έπρεπε να φύγω από τον Zarco γιατί ήξερα ότι θα μπορούσα να μείνω κοντά με τους πρώτους».

 

«Το θετικό είναι ότι είμαστε γρήγοροι αν και θα έπρεπε να τερματίσουμε στη 3η θέση, αλλά δεν το καταφέραμε επειδή ήταν δικό μου το λάθος».

 

Ο Cal έφτασε στο Τέξας επικεφαλής του Πρωταθλήματος, αλλά πλέον ισοβαθμεί με τον Zarco στην 4η θέση, μόλις 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

 

«Δεν λέω ότι δεν θέλω να είμαι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά υπό μια έννοια είναι καλύτερα επειδή μπορείς να συγκεντρωθείς στο να είσαι στο βάθρο κάθε Σ/Κ».

 

«Αν κυνηγάς τα βάθρα, τότε έρχεται και το Πρωτάθλημα. Στο Qatar ήμουν 4ος, αλλά κυνηγούσα το βάθρο. Στην Αργεντινή ήξερα ότι μπορούσα τη νίκη».

 

«Εδώ δεν λέω ότι ήταν αδύνατον να κερδίσω, αλλά ήξερα ότι ήταν δύσκολο. Πίστευα ότι πιο εύκολα θα ήμουν στο βάθρο κι έτσι ήταν».

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl σε Brno και Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Ολα τα διαθέσιμα MICHELIN

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα