• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto2: ΚΑΤ
Η pole στον δυνατό Marquez
Νέα 22/04/2018 - 00:42

Από την πρώτη στιγμή μπήκε δυνατά στην πίστα ο Alex Marquez κι ανέβηκε στην 1η θέση, για να την κρατήσει με επιτυχία μέχρι το τέλος.

 

Ο Ισπανός πήρε τη δεύτερη φετινή του pole και στον αυριανό Αγώνα θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη για το ’18.

 

Ο Sam Lowes τον απείλησε όσο μπορούσε, αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την αίσθησή του πάνω στην ΚΤM.

 

Ο Paso συνάντησε κίνηση κι έτσι δεν κατάφερε να διεκδικήσει την pole, ωστόσο ξέρει ότι αύριο έχει την ευκαιρία να διατηρήσει την πρωτοπορία του στη βαθμολογία.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Pecco Bagnaia, με τον Joan Mir να συνεχίζει τη δυνατή του παρουσία στην COTA και να τη συνοδεύει με μια εξαιρετική 5η θέση.

 

Αν στους προηγούμενους Αγώνες ξεκινούσε πολύ πίσω, αλλά έπαιρνε αποτελέσματα, περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον τι θα κάνει τώρα που θα ξεκινήσει από τη 2η σειρά της εκκίνησης.

 

Ο Luca Marini κλείνει τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τον Xavi Vierge που περιορίστηκε στην 7η θέση με διαφορά μόλις 19χιλ από τον Schrotter.

 

Ο Fabio Quartararo έβαλε την Speed Up του στη δεκάδα - εκεί που κυριάρχησαν οι Kalex - αφήνοντας πίσω του για 1χιλ τον Isaac Vinales!

 

Οι ΚΤΜ τα είχαν πάει πολύ καλύτερα στα προηγούμενα sessions, στις κατατακτήριες όμως προσγειώθηκαν απότομα, με εξαίρεση τον Lowes.

 

Ο Aegerter ήταν 11ος και μπροστά από τον Miguel Oliveira αλλά και τον δυνατό μέχρι πρότινος Iker Lecuona, την ώρα που ο Brad Binder ολοκλήρωνε μόλις στην 16η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Έκτακτο: Τιμωρήθηκε ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

COTA MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα